noseča in majhen dojenček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mateja 26 -> noseča in majhen dojenček (11.11.2004 21:53:56)

Spet se obračam na vas.Mogoče je še prezgodaj,ampak vseeno.Ali je katera od vas mogoče v drugo zanosila,ko je imela še zraven majhnega dojenčka(nekaj mesecev)Kako glede dvigovanja otroka,pestovanja,...Saj po moje ni nič narobe.Kako so pa včasih.Kaj pa ve mislite?

Lp Mateja

beba76 -> noseča in majhen dojenček (11.11.2004 22:16:28)

Moj sicer ni bi več dojenček, saj je bil star 14 mesecev, ko sem zanosila v drugo. Aje bil še kljub temu toliko majhen, da ga je bilo treba zmerom dvigovat, pa cartat, pa nosit...
No kak mesec pred porodom pa sem ga ša kolo učila in tudi naučila vozit :bravo::bravo: - pa vsi vemo, da take malčke učit vozit kolo ni mačji kašelj, tak da sem se kar fajn nalaufala ob njem in ga dvigala, ko je padal...

Rezultat pa je bil tak, da sem rodila 3 dni čez rok.
Torej - nič se bat, ne bo ti hudega!;)
Lepo cartaj svojo pikico, pa lepo nosečnost9nebesa

Lp

Anonimen -> noseča in majhen dojenček (12.11.2004 9:02:25)

Če je z nosečnostjo vse v redu, potem ni kaj. Tudi jaz sem že z velikim trebuhom, pa seveda tudi prej, veliko prenosila mojo scrkljano psiško, ki tehta 8 kil. Problem lahko nastane le, če se kaj zakomplicira, to ti bodo pa itak ginekologi povedali.

@ŽOGICA@ -> noseča in majhen dojenček (12.11.2004 10:45:36)

Živjo!
Najprej čestitke :bravo: za nosečnost.
Moram ti povedat, da sem jaz zanosila, ko je imel moj sinček 10 mesecev-seveda je bila 2, nosečnost nenačrtovana ampak zaželjena. Sedaj sem noseča 22t(4/7). Moj sin je shodil z 9.meseci tko da je blo na začetku kar super ker dosti sam hodi, ampak ga je treba in ga bo še treba kar dost cartat.
Dokler ti ginekologinja ne bo prepovedala oz. povedala da je kaj narobe zaradi dvigovanja, do takrat le cartaj in uživaj z malčkom-malčico.
P.s. moj tamal ma 11,5kg!!!!! star je pa 15,5 mesecev.
:nosecka:
ADELA

JASNA D -> noseča in majhen dojenček (13.11.2004 10:53:59)

Jaz sem v drugo zanosila, ko je bil sinko star 4 mesece in pet dni.... Rodila 5 dni pred rokom, spontano, nosečnost je potekala brez večjih težav - Ishias in bolečine v hrbtenici, to pa je tudi vse. G. mi dvigovanja ni strogo prepovedal, sem pa sama gledala na to, da sem otročiča čim manj dvigovala in nosila. Težje je, ko je drugi na svetu....

Čestitke!

LP, Jasna

Stran: [1]