Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nogometaš in ostale novemberke 23.6.2005 12:18:26
|
|
|
|
sharpy
|
Ciao! Javi nam pol, ko se vrnete, kako je šlo! Ma ke lepo...boš vidla svojega :duda:.
|
|
|
|
nogometaš in ostale novemberke 23.6.2005 15:16:18
|
|
|
|
Andy13
|
Punce, kdaj mislite, da bom naročena na morflogijo? Zdaj sem noseča 17t, naslednjo sredo imam pregled. Pregleda se že zelo veselim. Kako pa izgleda tale pregled, le teža, pritisk in poslušanje srčka? Moj ginekolog naroča na 5 tednov in po tej kalkulaciji bi imela naslednji pregled, ko bom noseča 23t. To je pa za morfologijo že prepozno, a ne? Hvala za nasvet in pobožajte vaše bušije. :rozica: Andy
|
|
|
|
nogometaš in ostale novemberke 23.6.2005 17:15:19
|
|
|
|
sharpy
|
Ciao Andy13! Jaz bom tudi imela morfologijo pri 22t. Po moje ni prepozno, saj valda G vejo kako to poteka. Ma kam hodiš ti h G? Moj tudi naroča na 5 tednov. Jaz hodim v PO k dr. Merlu, se mi zdi ful v redu. Uživaj, Any
|
|
|
|
nogometaš in ostale novemberke 23.6.2005 18:49:26
|
|
|
|
nogometas
|
Evo, tut drugi UZ je za nami... Zgodil se je čudež. Moj MV se je PODALJŠAL, tako da zdaj meri cele 3cm. Nobene panike zaenkrat. :bravo::bravo::bravo: :duda: smo vidli vsi, tut :love:, ki je potem takoj kupil prvo stvar za svojega potomca: kanto za plenice zavijat (obseden s čistočo). Spola G ni mogel določiti, oz. je bil raje dvoumen: "med nogicami ni blo nič videt" torej še vedno nisva prepričana in lahk samo čakava na zadnji UZ, verjetno se bom odločila za 3D v MB. :zmeden: MojcaH in ostale Mariborčanke, prosim za nasvete, naslove in vse v zvezi s 3D UZ v MB!!!! Zdaj, ko vem, da se :duda: lepo razvija, se bomo pa malce afnali . Tudi moj PDP se je premaknil za 1 teden: rodili bomo 13.11. NO, MENI JE ITAK vseeno, kdaj, samo da ne bo PREVEČ PREHITRO :( Vagam pa kar kilo in pol več kot 30.5. Prava ampak kdo bi se sekiral, če smo pa ZDRAVI: pritisk OK, voda OK in moja zlata :duda: pridno brca... Aja, trebuh imam baje zato že tolk zunaj, ker je posteljica nekje spredaj desno od popka... Tolk zaenkrat, ta vikend se grem mal švercat na :morje: , za spremembo z bodočim dedkom in babico, ker bo moj "službeno" odsoten... LP VSEM IN ČIM MILEJŠE VROČINSKE VALOVE VAM ŽELIM!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
nogometaš in ostale novemberke 23.6.2005 19:50:07
|
|
|
|
Teni_
|
Tudi mi smo nazaj. Sem cela blažena, ker se je ginekolog resnično potrudil in mislim, da imam posnetno skoraj pol ure. Vse je vredu, srček je lepo bil, prešteli smo tudi prstke na rokicah. Je bilo vse tako srčkano, nogice je imel prekrižane, z rokicami se je pa tolkel po glavi. Spol se ni dalo razločit, čeprav je g. rekel, da se mu je zdelo, da je videl pištolco(no, to se je zdelo tudi meni), ampak potem pa več ni mogel videt. Tako, da bomo videli, kaj bo povedala moja g. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
nogometaš in ostale novemberke 23.6.2005 19:51:38
|
|
|
|
Teni_
|
Aja, ne vem, če imajo kje v Mb 3d UZ. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
nogometaš in ostale novemberke 24.6.2005 10:13:47
|
|
|
|
Andy13
|
Ciao Sharpy! Hodim v Izolsko bolnico k dr. Deisingerju in do sedaj lahko povem le pohvalne besede, je zelo, zelo prijazen in sem prav zadovoljna, da sem prejšnjega zamenjala (iz čisto preventivnih razlogov).
|
|
|
| Stran: [1] |
Vrteclola85 RRKateri vrtec obiskujejo vasi otroci?Javni (
81%)
Zasebni (
12%)
Montessori (
8%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!