nogometas -> nogometaš in ostale novemberke (23.6.2005 18:49:26)
|
Evo, tut drugi UZ je za nami... Zgodil se je čudež. Moj MV se je PODALJŠAL, tako da zdaj meri cele 3cm. Nobene panike zaenkrat. :bravo::bravo::bravo: :duda: smo vidli vsi, tut :love:, ki je potem takoj kupil prvo stvar za svojega potomca: kanto za plenice zavijat (obseden s čistočo). Spola G ni mogel določiti, oz. je bil raje dvoumen: "med nogicami ni blo nič videt" torej še vedno nisva prepričana in lahk samo čakava na zadnji UZ, verjetno se bom odločila za 3D v MB. :zmeden: MojcaH in ostale Mariborčanke, prosim za nasvete, naslove in vse v zvezi s 3D UZ v MB!!!! Zdaj, ko vem, da se :duda: lepo razvija, se bomo pa malce afnali . Tudi moj PDP se je premaknil za 1 teden: rodili bomo 13.11. NO, MENI JE ITAK vseeno, kdaj, samo da ne bo PREVEČ PREHITRO :( Vagam pa kar kilo in pol več kot 30.5. Prava ampak kdo bi se sekiral, če smo pa ZDRAVI: pritisk OK, voda OK in moja zlata :duda: pridno brca... Aja, trebuh imam baje zato že tolk zunaj, ker je posteljica nekje spredaj desno od popka... Tolk zaenkrat, ta vikend se grem mal švercat na :morje: , za spremembo z bodočim dedkom in babico, ker bo moj "službeno" odsoten... LP VSEM IN ČIM MILEJŠE VROČINSKE VALOVE VAM ŽELIM!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|