|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočno zbujanje
24.11.2010 18:09:16   
sommer
naša mala pučka (17 mesecev) se rada ponoči zbuja, mislim da ji je prišlo v navado. Nedavno od  tega je prebolela 6 bolezen in kasneje je bila močno prehlajena, in sem jo razvadila. Sredi noči se zbudi, potem pa greva  v dnevno, kjer se uležem zravem nje, a ona pa se trudi več kot uro, da zaspi. To počne že več kot mesec dni, pa tudi zobki je ne matrajo.  Mogoče ima katera  podobno izkušnjo in kako si je pomagala.
Hvala in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nočno zbujanje
24.11.2010 21:03:13   
K_a_t_i
Zakaj gresta pa v dnevno user posted image Poskusi najprej to ukinit.
Prinesi si stol zraven njene posteljice in jo drži za roko. Ali pa kaj podobnega. Potem pa opusti tudi to. Verjetno ji na začetku ne bo všeč, ampak sčasoma pa bo! Sploh, če je bilo prej s spanjem vse ok.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sommer)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nočno zbujanje
24.11.2010 21:23:04   
marjetica8
Mi mamo podobeno težavo.  S tem da se naš zbuja ponoči že od samega začetka. Navadno je blo vedno tko da sem mu dala dudo in je spal naprej (sicer naslednjih 15 - 20minut, ampak itak - je bil tiho). Zadnje čase (18m) pa se zbudi in noče zaspat nazaj. Tko da prakticiramo naslednje: če vidim da ni preveč zbujen, počakam pri njemu in držim roko na njemu da zaspi. Če je pa tok zbujen da ne neha tulit ko grem ven, ga pa nesem k sebi v postlo da zaspi (včasih traja tudi eno uro) in ga pol nesem nazaj v njegovo postlo. Da bi ga pustila kričat dokler ne zaspi, ne morem. Sem ga enkrat in je kričal tok časa, dokler ni bruhal od samih sil. Sem se počutla tok grozno da sem se odločla da tega ne bom več nardila nikol...
Jst je tud na tvojem mestu ne bi nosila v dnevno - če že, rajš k sebi v postlo...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.