nočno zbujanje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

sommer -> nočno zbujanje (24.11.2010 18:09:16)

naša mala pučka (17 mesecev) se rada ponoči zbuja, mislim da ji je prišlo v navado. Nedavno od  tega je prebolela 6 bolezen in kasneje je bila močno prehlajena, in sem jo razvadila. Sredi noči se zbudi, potem pa greva  v dnevno, kjer se uležem zravem nje, a ona pa se trudi več kot uro, da zaspi. To počne že več kot mesec dni, pa tudi zobki je ne matrajo.  Mogoče ima katera  podobno izkušnjo in kako si je pomagala.
Hvala in lep pozdrav!

K_a_t_i -> RE: nočno zbujanje (24.11.2010 21:03:13)

Zakaj gresta pa v dnevno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Poskusi najprej to ukinit.
Prinesi si stol zraven njene posteljice in jo drži za roko. Ali pa kaj podobnega. Potem pa opusti tudi to. Verjetno ji na začetku ne bo všeč, ampak sčasoma pa bo! Sploh, če je bilo prej s spanjem vse ok.

marjetica8 -> RE: nočno zbujanje (24.11.2010 21:23:04)

Mi mamo podobeno težavo.  S tem da se naš zbuja ponoči že od samega začetka. Navadno je blo vedno tko da sem mu dala dudo in je spal naprej (sicer naslednjih 15 - 20minut, ampak itak - je bil tiho). Zadnje čase (18m) pa se zbudi in noče zaspat nazaj. Tko da prakticiramo naslednje: če vidim da ni preveč zbujen, počakam pri njemu in držim roko na njemu da zaspi. Če je pa tok zbujen da ne neha tulit ko grem ven, ga pa nesem k sebi v postlo da zaspi (včasih traja tudi eno uro) in ga pol nesem nazaj v njegovo postlo. Da bi ga pustila kričat dokler ne zaspi, ne morem. Sem ga enkrat in je kričal tok časa, dokler ni bruhal od samih sil. Sem se počutla tok grozno da sem se odločla da tega ne bom več nardila nikol...
Jst je tud na tvojem mestu ne bi nosila v dnevno - če že, rajš k sebi v postlo...

Stran: [1]