|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočna mora
24.9.2004 8:32:05   
BarbaraE
Najprej dobro jutro vsem skupaj.
Vam moram malo potožitit, ker me je ponoči dajala precej huda nočna mora. Tako resnično je bilo, da me je kar strah. :( Sanjalo se mi je namreč, da sem spontano splavila. Bog se usmili, grozno je bilo. Sem se potem zbudila in sem šla najprej na stranišče. Potem pa me je moral mož kar nekaj časa mirit, da je bila samo nočna mora. Samo kaj, ko me bo zdaj strah vse do pregleda, ki ga imam 6.10. Sem pa v 13t 3/7. Kaj bi dala, da čimprej pride dan pregleda, da vidim, da je z bebico vse okej.
Samo čimprej moram pozabit na to grozno moro.

Upam, da vam nisem preveč zatežila. Če sem, se vam opravičujem.

Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nočna mora
24.9.2004 9:06:28   
Blink1
Brabara...pomiri se...Nočne more niso nič nenavadnega v nosečnosti...Če se spomnim na svoje:zmeden:

Poskusi misliti pozitivno:bravo::) in optimistično.

LP

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nočna mora
24.9.2004 9:07:30   
Blink1
Ne Brabara....Barbara :):) Preveč enakih črk:ups:

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nočna mora
24.9.2004 13:06:15   
nikitta
Oh, te nočne more!!! Preverjeno, da se v nosečnosti dogaja marsikaj... Ni dolgo nazaj (prejšnji teden) se mi je sanjalo, da mi je moj dvoletni fantek umrl na rokah. Ko sem se zbudila, se ga nisem mogla nagledat, lepo je spal in dihal. Mož me je nekaj časa gledal, saj ni še vedel, le da jokam...ko pa sem mu povedala, kaj se mi je sanjalo, me je spomnil, na prvo nosečnost in nočne more, ki se Hvala Bogu niso uresničile.

Najbrž so to strahovi, premišljevanja in hormoni... Kljub temu, da se zavedam da sem v občutljivem obdobju, me sanje ne pustijo ravnodušne, nasprotno, zelo reagiram.

Če se da se izogibam raznih filmov, tv dnevnikov in podobnih informacij na temo "mora"!

Lep pozdrav!

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nočna mora
26.9.2004 14:37:28   
Anonimen
Ne samo, da je mimo, če bi se kaj zgodilo, bi že opazila, tako da naj te do pregleda ne bo nič strah.
Vse je OK!
Važno je, da se pomiriš, in se zavedaš, da so bile le sanje.

Ti pa odsvetujem branje raznoraznih izkušenj s splavi in drugimi težavami, ki se pojavljajo na forumih, in predvsem izogibanje negativnim osebam, ki imajo tooolikooo za povedati o tem, kaj se je zgodilo prijateljicam od prijateljice od tete!
Ne samo, da so samo za zgago, tudi totalno nesramne so!

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?