nočna mora (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

BarbaraE -> nočna mora (24.9.2004 8:32:05)

Najprej dobro jutro vsem skupaj.
Vam moram malo potožitit, ker me je ponoči dajala precej huda nočna mora. Tako resnično je bilo, da me je kar strah. :( Sanjalo se mi je namreč, da sem spontano splavila. Bog se usmili, grozno je bilo. Sem se potem zbudila in sem šla najprej na stranišče. Potem pa me je moral mož kar nekaj časa mirit, da je bila samo nočna mora. Samo kaj, ko me bo zdaj strah vse do pregleda, ki ga imam 6.10. Sem pa v 13t 3/7. Kaj bi dala, da čimprej pride dan pregleda, da vidim, da je z bebico vse okej.
Samo čimprej moram pozabit na to grozno moro.

Upam, da vam nisem preveč zatežila. Če sem, se vam opravičujem.

Barbara

Blink1 -> nočna mora (24.9.2004 9:06:28)

Brabara...pomiri se...Nočne more niso nič nenavadnega v nosečnosti...Če se spomnim na svoje:zmeden:

Poskusi misliti pozitivno:bravo::) in optimistično.

LP

Blink1 -> nočna mora (24.9.2004 9:07:30)

Ne Brabara....Barbara :):) Preveč enakih črk:ups:

nikitta -> nočna mora (24.9.2004 13:06:15)

Oh, te nočne more!!! Preverjeno, da se v nosečnosti dogaja marsikaj... Ni dolgo nazaj (prejšnji teden) se mi je sanjalo, da mi je moj dvoletni fantek umrl na rokah. Ko sem se zbudila, se ga nisem mogla nagledat, lepo je spal in dihal. Mož me je nekaj časa gledal, saj ni še vedel, le da jokam...ko pa sem mu povedala, kaj se mi je sanjalo, me je spomnil, na prvo nosečnost in nočne more, ki se Hvala Bogu niso uresničile.

Najbrž so to strahovi, premišljevanja in hormoni... Kljub temu, da se zavedam da sem v občutljivem obdobju, me sanje ne pustijo ravnodušne, nasprotno, zelo reagiram.

Če se da se izogibam raznih filmov, tv dnevnikov in podobnih informacij na temo "mora"!

Lep pozdrav!

Anonimen -> nočna mora (26.9.2004 14:37:28)

Ne samo, da je mimo, če bi se kaj zgodilo, bi že opazila, tako da naj te do pregleda ne bo nič strah.
Vse je OK!
Važno je, da se pomiriš, in se zavedaš, da so bile le sanje.

Ti pa odsvetujem branje raznoraznih izkušenj s splavi in drugimi težavami, ki se pojavljajo na forumih, in predvsem izogibanje negativnim osebam, ki imajo tooolikooo za povedati o tem, kaj se je zgodilo prijateljicam od prijateljice od tete!
Ne samo, da so samo za zgago, tudi totalno nesramne so!

Stran: [1]