|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče vozička
11.4.2009 14:59:07   
pikicai
naš 7 mesečnik se je odloču da se noče vozit v vozičku.....sam po rokah bi bil na sprehodu....a je to sam kako obdobje al se lahko poslovimo od lepih spomladanskih sprehodov user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče vozička
11.4.2009 17:45:56   
tašy
Tudi naš je imel takšno obdobje,ampak jaz sem ga dala v voziček mu dala kakšno igračo ali knjigico,bilo je sicer nekajuser posted image ,ampak se je hitro vdal v usodo,ko je videl,da ga ne bom dala ven,saj zna biti to nošenje po rokah zelo naporno.Zdaj ko je pa večji pa kar sam hoče splezati v voziček.

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče vozička
11.4.2009 18:55:42   
Tisana
V tolažbo: to je obdobje. Malo manj v tolažbo: lahko traja celo pomlad in še celo poletje. Poskusi ga zamotiti s kakšnim grisinom, jabolkom, ipd. Sicer pa, prej ko bo dojel, da z dretjem ne bo prišel iz vozička, prej bo nehal. Skušaj dolžino sprehodov prilagoditi njegovi sposobnosti ostati miren v vozičku. Če se seveda ne dere že takoj na štartu.

< Sporočilo je popravil Tisana -- 11.4.2009 18:56:07 >


_____________________________

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu tašy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče vozička
11.4.2009 22:11:22   
slovenka
Ja, naša se dere že na začetku user posted image Čist ravna je, je niti notri ne dobim, če jo pa prisilim, pa se začne okrog obračati in ob strani z rokami ven vlečt, skratka ne gre več vozičkanje. Sem čist obupala. Pri mojem možu je enako, ona ne bo v vozičku. Stara je pa 9,5 meseca. Tako da se nosiva, večinoma jo nosim na ramenih in držim zadaj za hrbet, drugače pa bolj malo hodiva na sprehode, sva kar zunaj - imamo veliko teraso in potem na travi dekica in pa vse okrog po kolenih... tako je še najrajši, raziskuje vse živo in mrtvo. Lahko pa res poskusim s kakšno stvarjo - kaj za pojest, ker knjigice sem probala, pa ni interesa, samo huda, huda...

_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče vozička
12.4.2009 9:35:55   
Splišni
Pri mojem se je začelo tam nekje pri 3 mesecih in ni minilo. Pozneje, malo po 1 letu, nas je rešilo kolo na štango za poganjat. Tam je pa kar sedel.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: noče vozička
12.4.2009 11:48:44   
slovenka
Ja, naša ima tudi rada poganjalca, ampak z njim sva bolj po terasi. Pa še tam gre nekaj minut, potem hoče pa ven. Zadnje čase bi kar ona bila od zadaj pri štangi in ga poganjala, samo nima koga user posted image

_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: noče vozička
12.4.2009 17:18:05   
Splišni
Ja to so taki - nevodljivi otroci. Vse po svoje. Nič se jih ne da na finto, preusmetritv pozornosti ne deluje. Tudi pri drugih stvareh ne. 10000-krat NE zanj tudi 10001. pomeni JA.

Moj se je pri 3 mesecih v vozičku tako drl, da dihati več ni mogel. najprej sem si rekla, ma ne bom ga vzela ven in pika, potem bom skozi mogla to početi. No, ampak ko se bi mi sredi mesto potem skoraj zadušil od tega joka, sem ga, toliko da je k sebi prišel. Ko sem ga dala nazaj v voz, je pa itak spet sireno vklopil. Tako da potem sva samo še na kratke razdalje z vozičkom hodla, pa bog ne daj kam v naravo. Ker tam ni bilo pa ničesar za gledat. So najmanj morali biti avtomobili, čimveč avtomobilov ... kakšnih 15 minut, najdlje pol ure.

No, potem s kolesom na štango je pa kar šlo. Ker je lahko izstopil, kadar je želel.user posted image  No, saj k sreči je potem blagovoljlil kaj kmalu nazaj iti, samo vseeno prav daleč pa nismo prišli. Ampak za okoli blokov in do igrišča, to je pa kar šlo. Vsaj to.

No, ampak naj vas potolažim, tam pri ene 4 letih pa potem tam otrok rata prav fajn, se da vse zmenit.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: noče vozička
12.4.2009 22:08:19   
Jelcy
Lahko da mu ni vozicek dovolj udoben...na to nobena ne pomisli....ko vidim v kakih vozickih mame vozijo otroke, ni cudno da se nocejo vozit.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: noče vozička
12.4.2009 22:29:28   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy

Lahko da mu ni vozicek dovolj udoben...na to nobena ne pomisli....ko vidim v kakih vozickih mame vozijo otroke, ni cudno da se nocejo vozit.


V kakih pa? Mi imamo takšnega:

http://de.emarket365.com/item.php?id=49786444257&SESSION_ID=52221a035d782a8632579ded6292ee06

Vozički so res različni, samo se mi še nobeden ni zdel neudoben.

Naš ji je do nedavnega bil udoben, sedaj bi pa bila raje na mojih ramenih ali na svojih kolenih... Ne bi rekla, da je to problem. user posted image


_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: noče vozička
13.4.2009 13:37:08   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy

Lahko da mu ni vozicek dovolj udoben...na to nobena ne pomisli....


Ooo, brez skrbi, da pomislimo.user posted image  Pa še kako. Jaz sem v voziček dajala vse živo, imela sem tudi 3 različne, oz. 4, če prav pomislim, nazadnje sem celo un povšter za sedežno za na vrt kupila (tak z naslanjačem), no, tisto se  mi zdi, da je malo pomagalo. Za odtenek je bilo bolje, bi rekla.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: noče vozička
14.4.2009 11:40:15   
Taula
Poznanouser posted image  Jaz sem skrajšala sprehode, pa v tricikel jo dam. Tam pa uživa.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: noče vozička
14.4.2009 13:03:34   
lenika
Se podpišem pod Splišni. Začelo se je okoli 1. meseca in trajalo kar nekaj mesecev, potem je bilo pa OK, če smo se vozili ob cesti, kjer se je dogajalo. user posted image  ja, sedaj mi je smešno, takrat mi pa ni bilo preveč, ker je bila ravno pomlad in potem poletje, midva pa samo doma pred hišo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: noče vozička
24.4.2009 17:28:06   
lenček
Ojla,
jaz imam podoben problem. Naš pa nima še niti 4 mesece in je še v globokem. Najprej je na sprehodih samo spal, potem je vsakič, ko je malce poškilil, bruhnil v nekontroliran jok. Moj ga je začel van jemat in zdaj je seveda štala. Ob redkih primerih tuli le kakih 10 minut, sicer je neumoren, jaz imam manj potrpežljivosti. Poleg tega sta mu pred 3 dnevi začela rasti že prva 2 zobka, v slingu rjuje, v kengoruju je še huje. Toliko o tistih filmskih mama trenutkihuser posted image . Kdaj ste pa ve dale otročke v športnega, ko naš je sicer velik (65 cm in 7,3 kg), ampak mam pediatrinjo, ki je striktno proti športnim vozičkom pred 6 mesecem, no konec meseca bo 4. Kaj pa ven, enega mam, ko se ga da lahko tudi v vzravnan položaj. Z živci sem na koncu, prve 3 mesece je namreč imel kolike, so trajale tut po 6 ur na dan, zdaj pa ta štala,...

Lp vsem

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: noče vozička
25.4.2009 9:13:31   
**NiNa**
lenček
A Ti user posted image  že drži glavico pokonci? Kaj pa sedi ob opori? Če že, mislim, da ga lahko daš v športni del vozička, samo če to ni navadna "marela" voziček, v tem primeru raje pa ne. A se ti mogoče da na podvozje montirat lupinica? Če se ti da, ga pa kakšen mesec vozi na sprehode kar v lupinici.  Tisto urico na dan, mislim, da mu sigurno nebo škodovala.

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: noče vozička
28.4.2009 19:52:54   
lenček
Ojla NiNa,
ja, glavico pošteno drži, pa tut sedi pošteno, v bistvu imamo bitke, ker bi kar skoz sedel. Ravnokar smo v iskanju primernega igralnega loka, ker je to edini način, da vsaj malo leži, na blazini pa loka nimamo. Lupinica sicer ne paše na voziček, ker imamo baby boom, pa lupinice šele junija pridejo v prodajo, ima pa kar vredu športni del. Od abc design imamo še enega športnega, ki se lahko popolnoma zravna, pa bomo poskusili tistega. Aja, še to, draga Nina, sem videla, da je vaša pupica Vitauser posted image , no naš pobič je Vitjauser posted image .

Lp in hvala

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




OTROŠKA OBLAČILA


KAJ VAS PREPRIČA ZA NAKUP OTROŠKIH OBLAČIL?

CENA (22%)

VRSTA BLAGA (22%)

DESIGN (8%)

SAMO DA JE POCENI (4%)

BRAND (0%)

KVALITETA (45%)


Število vseh glasov: 51

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!