Splišni -> RE: noče vozička (12.4.2009 17:18:05)
|
Ja to so taki - nevodljivi otroci. Vse po svoje. Nič se jih ne da na finto, preusmetritv pozornosti ne deluje. Tudi pri drugih stvareh ne. 10000-krat NE zanj tudi 10001. pomeni JA. Moj se je pri 3 mesecih v vozičku tako drl, da dihati več ni mogel. najprej sem si rekla, ma ne bom ga vzela ven in pika, potem bom skozi mogla to početi. No, ampak ko se bi mi sredi mesto potem skoraj zadušil od tega joka, sem ga, toliko da je k sebi prišel. Ko sem ga dala nazaj v voz, je pa itak spet sireno vklopil. Tako da potem sva samo še na kratke razdalje z vozičkom hodla, pa bog ne daj kam v naravo. Ker tam ni bilo pa ničesar za gledat. So najmanj morali biti avtomobili, čimveč avtomobilov ... kakšnih 15 minut, najdlje pol ure. No, potem s kolesom na štango je pa kar šlo. Ker je lahko izstopil, kadar je želel.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] No, saj k sreči je potem blagovoljlil kaj kmalu nazaj iti, samo vseeno prav daleč pa nismo prišli. Ampak za okoli blokov in do igrišča, to je pa kar šlo. Vsaj to. No, ampak naj vas potolažim, tam pri ene 4 letih pa potem tam otrok rata prav fajn, se da vse zmenit.
|
|
|
|