Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: noče več jesti po faški 31.8.2009 8:47:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka12345 živjo, midva sva stara 5 mesecev in se še polno dojiva. Vendar sva si z možem večkrat vzela kak večer zase. Zato sem si jaz načrpala mleko. Prej je brez problema vse popil. In se nikoli ni nič upiral. Zadnje čase pa ugotavljam, da popolnoma zavrača flaško. Kaj naj naredim? Je še vedno zelo pogosto? Ta teden imava eno zadevo in sva ga mislila pustit doma... ampak kaj naj? Poskusila sem mu dati tako zamrznjeno moje mleko kot tudi svežega. ČE ima katera kakšno idejo, lepo prosim. Lp Ostani doma.
|
|
|
|
RE: noče več jesti po faški 31.8.2009 8:47:55
|
|
|
|
rija
|
pač ne greš. svet se ne bo podrl....
|
|
RE: noče več jesti po faški 31.8.2009 8:52:20
|
|
|
|
tinaaja
|
Probaj, ce zna pit iz kozarca. Nasa flase noce, iz kozarca pa pije, tudi ima 5m.
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2009 9:08:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: noče več jesti po faški 31.8.2009 9:10:13
|
|
|
|
Ajvy
|
kaj pa kaj na žličko?
|
|
RE: noče več jesti po faški 31.8.2009 13:26:51
|
|
|
|
pikapoka12345
|
Punce hvala.... Ostani doma.... Kaj pa če me čaka operacija?
|
|
|
|
RE: noče več jesti po faški 31.8.2009 14:19:59
|
|
|
|
Hope2
|
Ta teden imava eno zadevo in sva ga mislila pustit doma... ampak kaj naj? IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka12345 Punce hvala.... Ostani doma.... Kaj pa če me čaka operacija? Iz tega tvojega stavka "Ta teden imava eno zadevo in sva ga mislila pustit doma... ampak kaj naj?" ni razbrati, da greš na operacijo, torej lahko ostraneš doma
|
|
|
|
RE: noče več jesti po faški 31.8.2009 14:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko poskusiš po žlički ali ga začneš učit pit po kozarčku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?