|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče mleka
18.12.2007 19:11:38   
biga
Kako lahko ponudim mleko 7-mesečnemu dojenčku, ki ga zavrača po flaški in žlički? Vmešam mu ga v riževe kosmiče in polento, kaj še? Naj povem, da mu ne bi rada dala ničesar z glutenom.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče mleka
18.12.2007 19:17:23   
Petraa
Raznorazni jogurti,frapeji itd.
pa četudi noče mleka,nič zato

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2007 20:00:35   
Paštetka
Puding, mlečen riž (riž skuhaš z mlekom, lahko mu pa dodaš malo hruškovega soka ali drugo sadje vmes), sadni frapeji.

Seveda, pa tudi ostale mlečne izdelke mu ponudi (sire,sirne namaze, smetano...)

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2007 17:28:12   
Mesečnica
Pri našem je isti problem, mleka noče, pa če se na trepalnice postavim. Na srečo zaenkrat še je mlečne kašice (zjutraj in zvečer), največ kupujem Milupine, ki se pripravijo z vodo (mleko je že v kašici). Dodatno mleko mu pa skrijem v zelenjavni obrok - na srečo ima zelo rad krompir, pa mu naredim pire s krompirjem in različno zelenjavo in notri zamešam še adaptirano mleko.

Mlečnih izdelkov, kot so jogurti in skute, mu zaenkrat ne dajem, ker se bojim, da ima morda podobno alergijo na mleko, kot sem jo imela jaz (slabo sem prenašal mleko, to pa zaradi slabe tolerance za laktozo). Bom počakala do 1 leta starosti, preden mu bom dala izdelke iz fermentiranega mleka.

Aja, star bo pa 7 mesecev.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2007 14:15:44   
kaya2007
jaz skuham zelenjavo v vodi, ki ji dolijem še mleko...k banani dolijem malo mleka, za večerjo pa ima rada mlečne kašice (hipp ima v stekleničkah brez glutena tako z okusom banane in jabolka z rižem, ali pa instant varjanta, ki vsebuje mleko...). če paziš na gluten, potem ji tudi jogurtov inp. verjetno še ne boš dajala...

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.