|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče nas več videti
18.5.2006 10:11:59   
Anonimen
danes zjutraj,ko je odpeljal tastarejšo v šolo in smo bili zmanjeni,da gremo po nakupih,se mi je samo oglasil po telafonu in mi prijavil,da nas noče več videti in naj se odselimo.
naj sama skrbim za punci,da ga bosta že poiskali,ko odrasteta.
sej sva imela težave,zadnje leto,samo si nisem mislila,da bo tako končalo.
problem je še ta,ker sem zaposlena pri njem in s tem ostanem še brez službe,brez dohodkov,z dvema otrokoma,brez stanovanja...
kam,hudiča naj grem?!
na telefon se mi seveda ne oglaša,jaz bi pa rada vsaj eno pojasnilo,kaj se je zgodilo kar čez noč,da moramo oditi.včeraj zvečer je bilo namreč vse ok.
ne vem več,kaj se dogaja...
moje misli so totalno out...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče nas več videti
18.5.2006 10:13:49   
Anonimen
prosim? ne razumem ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2006 10:15:40   
mamči
Tudi jaz ne user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2006 10:16:16   
Anonimen
ne vem več,kaj se dogaja...

jaz tudi ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.5.2006 10:16:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2006 10:17:12   
Anonimen
user posted image user posted image

A tole se je zgodilo na Zemlji.. al kje drugje?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2006 10:19:51   
baguSka
user posted image  What??? Veš kaj?? Ti lepo bodi kjer si.. Pa sej ne morš čez noč it na cesto. Bo že prišel domov in ga boš lepo vprašala za pojasnilo in kako si on pač tole predstavlja. Pa nej gre on na cesto hudiča, če se mu zdi to tko lahko..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2006 10:25:12   
Anonimen
OOo matrstu! Ne morem verjet! Kaj se mu je čist spulilo?

Držim pesti, da se čim prej zbrihta!

Bogica ti. Na user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2006 10:29:15   
Anonimen
svet splohni preprost,sploh če imaš ob sebi takega človeka kot jaz...in,ja,to se dogaja tle nekje...bodite srečni tisti,ki ste našli človeka,s katerim vam stvari šibajo,kot je treba.
sej vem,da idealnega tipa ni.samo to,kar se dogaja meni je že groza.vemm tudi,da sem se zelo spremenila,odkar je pri hiši mala.on pa se pri 42 še vedno obnaša kot bi imel 16 let.kot da nima družine in obveznosti do otrok.
v zadnjem letu je mogoče 2x pospravil posodo iz pomivalnega,1x obesil perilo,nikoli dal prat,nikoli skuhal kosila,nikoli peljal otrok na sprehod,nikoli zamenjal rjuh,nikoli posesal ali pomil po tleh,zalil rož,odnesel smeti...preden se je rodila tamala,je pa vse to počel.
a je to normalno?! in potem sem jaz čudna,ko mu zaradi tega težim!!! in da sem bolna in naj se grem zdravit,mi odgovori,ko ga prosim za kako pomoč v gospodinjstvu.
če bi vsaj služil in kaj denarja prinesel domov...
pa nič od tega.
sej najbrž se sprašujete,zakaj sem sploh še z njim?!
sej še sama ne vem.
težko je kar oditi.
ne vem.svet se mi je sesul.
čakam na njegovo pojasnilo.
kar tako,po telefonu,se po moje ne sporoča takih življenjskih odločitev.
ali pa mu res tako malo nič ne pomenimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2006 10:30:23   
Mala Vita
Mogoče ga bo pa minilouser posted image .Zgleda, da je dobil en čuden preblisk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.5.2006 10:34:31   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če bi vsaj služil in kaj denarja prinesel domov...

Ne štekam zdej.. A ne delaš ti pri njemu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2006 10:35:47   
karinka
No tale tvoj je pa čuden. A take stvari ti sporoča po telefonu ? Pa saj ni normalen.

Želim ti da se vse dobro uredi. user posted image

Pa sporoči kako bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
18.5.2006 10:36:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.5.2006 10:45:42   
Anonimen

sej najbrž se sprašujete,zakaj sem sploh še z njim?!

Ker si tko navajena?! In ker nimas kam iti.. in ker se ti sesujejo finance..

Ce bi imel vsak postiman ekonomski vidik (stanovanje, finance), bi samo se mogoce 10% parov ostalo skupaj..
Te fore s temi druzinami in to, kar se gremo.. ni vec v redu..

Ja pa je.. svet je se vedno preprost... svet ni kriv za taksne dogodke... To je nasa izbira.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.5.2006 10:46:17   
muki1
Da se mu ni strgalo user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.5.2006 10:56:36   
baguSka
naj sama skrbim za punci,da ga bosta že poiskali,ko odrasteta.

In tud tega ne štekam, če si ti tista, ki delaš in on ne.. Zakaj ti je potem tole rekel??? Nekaj ne štima.. Sej u bistvu že itak ti sama skrbiš za njiju in še zanj povrhu user posted image

Opažam da so tvoje misli res out..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.5.2006 11:00:45   
fricka
Zberi se. Pomisli, mogoče ima tak temperament in je prenagljenih odločitev in dolgega jezika. Mora rabi čas, da se umiri in zbere svoje misli. Vedi pa še to: v kolikor je bil tvoj dohodek odvisen od njega, ti je dolžan plačevati preživnino. Tebi in otrokom. Pozanimaj se na CSD, ne more te kar tako pustiti brez vsega. Pa še to vedi- znašla se boš, on pa bo v vsej situaciji največ zgubil. Ljubezen otrok, ki je nenadomestljiva.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.5.2006 11:03:21   
fricka
Ja, ostale pa bodite malo bolj prijazne. Tudi midva sva v isti privat firmi in vem kako je, če eden šteka. Stvari ne tečejo, posledično ni prilivov in ni od kje vzet za plačo. In res je to začaran krog, če delaš tako skupaj in ostaneš brez dela in prihodkov, pa še vse zadeve moraš reševati ravno z njim, ki mu ni do pogovora.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.5.2006 11:03:31   
Anonimen
Mal dihej, da k sebi prideš. Mene je lani ob tem času zadelo enako nepričakovano. Če se bo odločil it do konca (če in samo ČE) - predvidem da je to ločitev - s to svojo idejo ti dam samo ta nasvet:

LJUBLJANA
POŠTA:  1000 LJUBLJANA
ANDREE - PROSENC TJAŠA ODVETNICA
WOLFOVA ULICA 1
TELEFON:  (01) 2516157
TELEFAKS:  (01) 4263232

Pa še:
1. ne hodi nikamor!!!!!
2. Kar sta ustvarila skupaj je VAJINO in ne njegovo. Deli se 50/50. Neglede da sio bila pri njemu 'samo' zaposlena
3. Pokliči zgornji naslov.
4. Če se bosta odličila krpart zakon, pa vso srečo. No v vsakem primeru ti želim vso srečo. Zdaj pa samo mirne živčke. Sej bo.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
18.5.2006 11:08:49   
zoya_
anonimna, sigurno ti je vsaj malo jasno, zakaj vas ne bi rad videl več, edino če si zatiskaš oči pred problemi... Nihče kar iznenada ne reče kaj takega, se mora od prej nabirat. Sigurno med vama ni bilo vse rožnato...

Če si zaposlena pri njemu, potem te ne more kar odpustit na enkrat. Drugače pa, si boš pa poiskala drugo službo, sej ne obstaja samo ta. A ti lahko domači kako pomagajo?

Še nekaj, če je stanovanje skupno, napisano na oba (sej sploh ne vem kje živita), potem ti ne more kar ukazati, da pejt ven. Daj se malo zase postavi no, ne takoj v jok pa na drevo. Ne more te človek postavit na cesto, tudi če ni nič tvojega, te ne more. Tudi najemnika ti ne moreš na cesto postavit. Tko da... če se ne javlja na telefon, potem ga pust, enkrat bo že prišel domov, pa takrat razčistita zadeve.

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.5.2006 11:08:55   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: fricka

Ja, ostale pa bodite malo bolj prijazne. Tudi midva sva v isti privat firmi in vem kako je, če eden šteka. Stvari ne tečejo, posledično ni prilivov in ni od kje vzet za plačo. In res je to začaran krog, če delaš tako skupaj in ostaneš brez dela in prihodkov, pa še vse zadeve moraš reševati ravno z njim, ki mu ni do pogovora.

S temle si verjetno ciljala name.. Jaz nisem imela nič slabga v mislih, drugače pa tole kar si opisala popolnoma VEM kako poteka..

No, mene je le zanimalo par nejasnosti, ki jih je anonimna napisala. Najprej je pač napisala, da on od nje zahteva, da sama skrbi za njih, potem pa piše, da on itak nič ne dela in nič domov ne nosi user posted image

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.5.2006 11:13:19   
Anonimen
preden se je rodila tamala,je pa vse to počel.

Mogoče banalno, ampak...kaj pa če je tako zelo razočaran, ker ima dve hčerki in ne sina? To mi je padlo na pamet, res debilnost, ampak so tudi taki, žal.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.5.2006 11:37:14   
karmy
user posted image kaj? zakaj? kako? user posted image še nam ni nič jasn... pa vsaj zahtevej pojasnilo zakaj to? pa naj da vama samo kak dan ali dva, da si poiščeš kaj...u madona...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.5.2006 12:00:11   
benika
Tole je pa kr nekejuser posted image Da ne bi res slučajno kam hodila. Sej vas ja ne more kr tko na cesto zabrisat. Počakaj da pride domov, pa se pogovorita, zakaj, kako in kaj zdej naprej. Na svetu pa res najdeš svašta od ljudiuser posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.5.2006 12:26:33   
srki
Tole je pa res čisto mimo, kar je naredil.

Pa ne hodi nikamor, če sta skupaj ustvarjala, če si ti tista, ki ima finance...Bo že prišel domov, valda pa ga je tok u hlačah, da ti bo povedal, zakaj je šel stran od tebe in otrok.

Zgodbe ne poznamo, noben ti ne more v bistvu kakega dobrega nasveta dat. Danes imaš neurejene misli, ampak bo šlo, boš videla, ko se ti uredijo misli, pa upam, da njemu še bolj.

Saj ne morem verjet, da je to res!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?