Anonimen -> RE: noče nas več videti (18.5.2006 10:29:15)
|
svet splohni preprost,sploh če imaš ob sebi takega človeka kot jaz...in,ja,to se dogaja tle nekje...bodite srečni tisti,ki ste našli človeka,s katerim vam stvari šibajo,kot je treba. sej vem,da idealnega tipa ni.samo to,kar se dogaja meni je že groza.vemm tudi,da sem se zelo spremenila,odkar je pri hiši mala.on pa se pri 42 še vedno obnaša kot bi imel 16 let.kot da nima družine in obveznosti do otrok. v zadnjem letu je mogoče 2x pospravil posodo iz pomivalnega,1x obesil perilo,nikoli dal prat,nikoli skuhal kosila,nikoli peljal otrok na sprehod,nikoli zamenjal rjuh,nikoli posesal ali pomil po tleh,zalil rož,odnesel smeti...preden se je rodila tamala,je pa vse to počel. a je to normalno?! in potem sem jaz čudna,ko mu zaradi tega težim!!! in da sem bolna in naj se grem zdravit,mi odgovori,ko ga prosim za kako pomoč v gospodinjstvu. če bi vsaj služil in kaj denarja prinesel domov... pa nič od tega. sej najbrž se sprašujete,zakaj sem sploh še z njim?! sej še sama ne vem. težko je kar oditi. ne vem.svet se mi je sesul. čakam na njegovo pojasnilo. kar tako,po telefonu,se po moje ne sporoča takih življenjskih odločitev. ali pa mu res tako malo nič ne pomenimo.
|
|
|
|