|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče jesti
29.4.2007 17:33:35   
metuljčica27
Upam , da mi bo lahko katera pomagala, kajti jaz sem že čisto obupana.

Moja hčera je stara 2 meseca.
Ko je bila stara 4 tedne, so se ji začeli pojavljati na obrazi mozoljčki, za katere nam je pozneje pediater rekel, da gre za alergijo, saj so bili zelo močni in posip se je nadeljeval vsepo prsnem košu. Dal nama je napotnico za tesntiranje alergije na kravje mleko in jajce. Ter rekel, da naj čeprav jo samo malo še dojim, se izogibam vsem jajčnim in mlečnim izdelkom, hčera pa naj pije le sojin dodatek. Ter nama dal kremico. Česar sem se tudi držala.

po obrazu je posip tudi izginil, le po prsnem košu ne. Zato smo nehale s sojinim doadtkom temveč sva začeli z allernovo. katrero mi nikakor ni hotela jesti. 12 ur ni ničjedela nato sem ji dala allernovo, pa jo je odklonila. Vendar je še vedno bila nasmejana.

obupala sem in sem ji dala pregomil pre, katerega sedaj je že dva dni popolnop naoramlno. In do sedaj ni bilo reakcije, vendar se je ponovno ponovila tudi zelena driska in rahel posip.
LE KAJ NAJ NAREDIM!

??????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče jesti
29.4.2007 21:12:52   
nialana
Ja, allernova je zelo zanič. Tudi moja user posted image  je na začetku za nič na svetu ni hotela jesti. Jaz sem si takrat še iztiskala mleko, tako da sem jo ugnala s tem, da sem allernovo počasi (najprej ene parkrat eno merico, potem dve, ...) dodajala k svojemu mleku, da se je privadila na okus. Čez nekaj časa je brez problemov pila tudi samo allernovo. Torej ti predlagam, da allernovo sprva mešaj z navadnim (čeprav je nanj alergična user posted image ) mlečnim nadomestkom (najbolje Novalac, ker je od istega proizvajalca in se preverjeno lahko mešata, pa Novalac naj bi bil tudi najbolj kvalitetna mlečna formula) in kmalu boš lahko "prešaltala" na čisto allernovo.

Držim pesti! LP 

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2007 12:55:50   
rozicaa
En nasvet.... pri nas je delovalo..... user posted image  
vednar je res, da smo na Pregominu, ki naj bi bil baje malenkost boljšega okusa.... poizkusi ga narediti s kompotom namesto vode.... jaz skuham eno jabolko, eno hruško, tri suhe slive in tri suhe marelice..... brez sladkorja..... mogoče vam pa uspe, tako kot je nam....

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu nialana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2007 22:21:32   
poliloni
Po pregominu Pre se skoraj ne bi smela več pojavljati alergija... Je pa res, da telo potrebuje kar nekaj časa, da se očisti snovi na katere je imelo alergično reakcijo, tako da če si ji prej dajala sojin dodatek (ne vem kako ga lahko zdravnica priporoča, ko pa je znano, da je lahko zelo alergena). Tako da bi jaz še malo počakala in nadaljevala s Pregominom Pre. Če pa jo še dojiš pa nujno uvedi zelo strogo dieto! Kot ti je priporočala zdravnica - brez jajc in mleka (torej te čaka branje deklaracij na izdelkih, saj sta ta dva dodatka v veliki količini izdelkov!).

Pozabila sem že kdaj se začnejo jemati D3 kapljice...,  pri nas sem jih jaz ves čas sumila za alergijo, ker je bil naš flekast dokler smo jih jemali, potem pa več ne! (Sicer pa ima alergijo na KM in jajca)

Kot sem pa že napisala, pa alergična reakcija - fleki, pike, kakanje,... ne izginejo čez noč amapak traja kar nekaj časa, da se stanje normalizira! Tako da ne obupaj in se drži diete!user posted image

(odgovor članu rozicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?