poliloni -> RE: noče jesti (4.5.2007 22:21:32)
|
Po pregominu Pre se skoraj ne bi smela več pojavljati alergija... Je pa res, da telo potrebuje kar nekaj časa, da se očisti snovi na katere je imelo alergično reakcijo, tako da če si ji prej dajala sojin dodatek (ne vem kako ga lahko zdravnica priporoča, ko pa je znano, da je lahko zelo alergena). Tako da bi jaz še malo počakala in nadaljevala s Pregominom Pre. Če pa jo še dojiš pa nujno uvedi zelo strogo dieto! Kot ti je priporočala zdravnica - brez jajc in mleka (torej te čaka branje deklaracij na izdelkih, saj sta ta dva dodatka v veliki količini izdelkov!). Pozabila sem že kdaj se začnejo jemati D3 kapljice..., pri nas sem jih jaz ves čas sumila za alergijo, ker je bil naš flekast dokler smo jih jemali, potem pa več ne! (Sicer pa ima alergijo na KM in jajca) Kot sem pa že napisala, pa alergična reakcija - fleki, pike, kakanje,... ne izginejo čez noč amapak traja kar nekaj časa, da se stanje normalizira! Tako da ne obupaj in se drži diete![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|