Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nizka vrednost trombocitov in premalo plodovnice 20.6.2012 22:05:26
|
|
|
|
sandra85
|
pozdravljene...zanima me, če ima katera izkušnje z nizko stopnjo trombocitov v pozni nosečnosti (sem namreč v 37.t) danes me je klical moj G, da so izvidi iz laboratorija slabi (trombociti le 104) in da moram čimprej do svojega osebnega zdravnika, kjer mi bo dal napotnico za bolnico, kjer bodo ugotovili, zakaj je tako....................jooooooooooooooooj!!!!!!! pa še omenil je, da zna priti do hudih zapletov zaradi tega (da lahko med porodom zaradi tega izgubim veliko krvi po nepotrebnem.....) no, jutri grem do svojega zdravnika...problem je sledeč, v ponedeljek so mi v bolnici odkrili, da imam premalo plodovne vode, nekaj popadkov....pa so mislili, da bom že šla rodit, pol mi pa moj G drugi dan reče, da pretiravajo in da imam zihr dovolj vode-pa niti pregledal me ni :/ danes mi je pa rekel, da nbi bilo dobro, da že rodim, dokler ne uredim te trombocite....ehhhh mora zaj pri koncu prit do tolko komplikacij in laufanja od dohtarja do dohtarja :(((( sem pšrecej v skrbeh, pa me sam zanima, če ima kera izkušnje z omenjenim je pa moja druga nosečnost, prva potekala bp
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: nizka vrednost trombocitov in premalo plo... 21.6.2012 7:47:17
|
|
|
|
astrid1
|
No, saj ti je dr. Pušenjak zelo lepo odgovoril. Jaz pa ti še vedno svetujem, da greš na urgenco in nato v porodnišnico, če ne boš nehala krvaveti. Če samo doma čakaš, ne boš izvedela nič.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?