|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nizka nosečnost
7.8.2007 11:27:36   
jagoda10
Živio,
noseča sem skoraj 5 mesecev in ginekologinja mi je danes na pregledu rekla, da je otrok zelo zelo nizko. Na pregled me je naročila čez en teden. Kot same veste, te takoj zaskrbi. Zanima me, če je imela katera izmed vas kakšno podobno izkušnjo in kako se je razpletalo.

Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nizka nosečnost
7.8.2007 11:36:03   
aluš
Jaz sem tudi v drugo (pa tudi v prvo, samo v drugo so bile težave zaradi tega) nosila otroka nizko. Pri morfološkem UZ ginek. ni mogla pregledat nekaterih organov otroka (se ne spomnim točno katerih, od tega je že 4 leta), ker je ležal tako nizko in mi je dala stalež z navodili čimveč počivat na hrbtu z rahlo dvignjenimi nogami (pošter)in nič dvigovat (do 5 kg). Čez 14 dni sem imela kontrolo in se je otrok pomaknil više. Ne bi te rada strašila, ampak jaz sem v bistvu preležala zadnje štiri mesece. Je pa res, da sem, če nisem ležala, imela kar precej hude bolečine čez cel predel trebuha, tako da sem ležala tudi iz tega vzroka. Je pa beje nizka lega značilna za visoke in suhe mamice, pa vsaka nosečnost je zadeva še slabša, ker je maternica že povešena. Ker meni je ostala od tega rahlo povešena maternica.

(odgovor članu jagoda10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nizka nosečnost
7.8.2007 12:08:00   
nuala
Moj prvi otrok je ležal zelo nizko zaradi česar so mi napovedali prezgodnji porod in priporočili počivanje.
Pa nekako nisem imela možnosti počivat, je bilo pa vseeno vse v redu z obema, rodila sem 3 dni čez rok. Sem pa težko hodila ke okrog in bolelo me je tudi, tako da, če imaš možnost, čim več počivaj, pa bo.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?