nizka nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

jagoda10 -> nizka nosečnost (7.8.2007 11:27:36)

Živio,
noseča sem skoraj 5 mesecev in ginekologinja mi je danes na pregledu rekla, da je otrok zelo zelo nizko. Na pregled me je naročila čez en teden. Kot same veste, te takoj zaskrbi. Zanima me, če je imela katera izmed vas kakšno podobno izkušnjo in kako se je razpletalo.

Lep dan!

aluš -> RE: nizka nosečnost (7.8.2007 11:36:03)

Jaz sem tudi v drugo (pa tudi v prvo, samo v drugo so bile težave zaradi tega) nosila otroka nizko. Pri morfološkem UZ ginek. ni mogla pregledat nekaterih organov otroka (se ne spomnim točno katerih, od tega je že 4 leta), ker je ležal tako nizko in mi je dala stalež z navodili čimveč počivat na hrbtu z rahlo dvignjenimi nogami (pošter)in nič dvigovat (do 5 kg). Čez 14 dni sem imela kontrolo in se je otrok pomaknil više. Ne bi te rada strašila, ampak jaz sem v bistvu preležala zadnje štiri mesece. Je pa res, da sem, če nisem ležala, imela kar precej hude bolečine čez cel predel trebuha, tako da sem ležala tudi iz tega vzroka. Je pa beje nizka lega značilna za visoke in suhe mamice, pa vsaka nosečnost je zadeva še slabša, ker je maternica že povešena. Ker meni je ostala od tega rahlo povešena maternica.

nuala -> RE: nizka nosečnost (7.8.2007 12:08:00)

Moj prvi otrok je ležal zelo nizko zaradi česar so mi napovedali prezgodnji porod in priporočili počivanje.
Pa nekako nisem imela možnosti počivat, je bilo pa vseeno vse v redu z obema, rodila sem 3 dni čez rok. Sem pa težko hodila ke okrog in bolelo me je tudi, tako da, če imaš možnost, čim več počivaj, pa bo.

Stran: [1]