|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nisem za prenašati-pomoč nujno
13.9.2006 17:03:49   
Anonimen
Sploh ne vem kaj naj naredim. sem v 9t in tečna za znoret. Non stop jokam in težim svojemu user posted image . menim, da me nima več rad, da ima druge, ..... Groza, nikoli nisem bila taka. Tako ne gre več naprej!!!! TUdi on me ima že poln kufer. Kaj narediti?????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nisem za prenašati-pomoč nujno
13.9.2006 17:17:42   
Anonimen
user posted image , očitno so ti hormoni vdarli ven 300% ne samo 100% user posted image ,...bogica, ja težko mu je razumet sigurno,...ampak ne smeš mu zdaj takih kvasit no! Kaj da te nima rad, da ima druge,....ajoj no!
Zberi se idi v trgovino po čokolado ali po sladoled pa si privošči malo user posted image .  Veš kje so še vsi preostali tedni nosečnosti, pazi, da čist ne znoriš user posted image .

Sprosti se.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
13.9.2006 17:21:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nisem za prenašati-pomoč nujno
13.9.2006 17:34:33   
tinaaja
Hormoni so huda rec, ampak ce se tega zavedas, se zberi in nehhaaajjj. Valda, da bos imela se kak popadek, ampak sama sebe zacni kontrolirat. Saj jaz sem tud rencala na mojga kr tko, k me je slucajno postran pogledal, ampak sva se v naslednji sekundi rezala, ko sem dojela, da ga spet biksam.. Malo se ti nazaj potegni, njemu lepo razlozi, da imas "hormoske motnje" in da rabis veliko razumevanja, pa bo za oba lazje user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
13.9.2006 17:43:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nisem za prenašati-pomoč nujno
13.9.2006 17:59:41   
Pikicapokica6
Vem kako je to user posted image user posted image user posted image . Toda mogla se boš vzeti v roke drugače to res lahko nastane pekel (take so moje izkušnje). To škoduje tebi in otročičku. Jaz sem mojmu kar rekla, naj me naslednjih nekaj ur pusti pri miru, al sem šla pa na dooooolg sprehod. Sem vedno prišla boljše volje domov.

Pugum punca!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nisem za prenašati-pomoč nujno
13.9.2006 19:31:02   
mtina
Pa ne moreš take delat pri devetem tednu nosečnosti, saj se ti bo do konca še zmešal. Tvoj user posted image  bo pa itak pobegnu.

Umir se mal.

_____________________________

Sonce!!!

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nisem za prenašati-pomoč nujno
13.9.2006 20:55:36   
Anonimen
Daj mu za prebrati tole stran... ali pa cel forum, da bo videl, kaj ga se caka. user posted image

Veliko nas je takih, ki gremo (smo sle) skoz tole, tecne, nic nam ni prav, pa jamramo cel dan, vmes so pa trenutki neizmerne srece in veselja, ki vse odtehtajo!

Ko sem se pocutila res nevzdrzno, sem sla za kaksno uro ali dve na sprehod, shopping, sladoled, karkoli in prisla precej boljse bolje nazaj.

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nisem za prenašati-pomoč nujno
13.9.2006 21:12:43   
Pupica
čak to je šele začetekuser posted image user posted image user posted image user posted image reč mu naj se kr prvadi!!!!!!!!!!



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nisem za prenašati-pomoč nujno
16.9.2006 15:11:57   
metka_zone
Jst sem bila taka do enga 13 tedna. Hitro sem se user posted image , pa tud če je bilo kaj smešnega, vpila in se drla na mojga, da nič prov ne nardi, mislila da me vara zdaj ko sem noseča,....jooojuser posted image !!!!
On pa je mislil, da se nama je najina odlična zveza skrhala, še bolj pa je šlo vse k hudiču, ko sem se začela kregat in dret na svojo taščo, ki me strašno obožuje,pa se je še ona čist znervirala zarad tega in mislila, da bom kr šla od hiše in pustila njenga ubogega sineka, pa....bla, bla, bla,...

Skratka, zdaj te mečejo hormoni in verjemi, da bo boljše. user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: nisem za prenašati-pomoč nujno
17.9.2006 18:49:07   
adriana_m
Jaz te pa čisto razumem, ker imam sama podobne težave. Nekaj se je verjetno nabiralo v tebi in sedaj skočilo ven v taki hudi obliki. Če imata možnost si privoščita skupne počitnice, kjer se bosta posvetila drug drugemu, ali pa dolge skupne vikende, ko si bosta izkazovala nežnost. To tvoje stanje je v bistvu priložnost tudi za tvojega dragega, da občuti tvojo nežno žensko dušo, prejme tvojo ljubezen, nežnost in toplino v največji meri kot jo bo kdajkoli lahko. Izkoristita ta čas za crkljanje, božanje, ljubljenje. V bistvu je ta tvoj strah klic po njegovi ljubezni. Jaz sem kot majhen otrok, ki se stiska k njemu in potrebuje samo to. Cel dan lahko leživa v postelji in se cartava. Jaz sem pravzaprav nerazpoznavna proti prej, ker sem bila bolj racionalna in zadržana. Sedaj pa on kar prede kot mucek, ker mu dajem toliko nežnosti. Poskusi s tem in sporoči kako je šlo. vesela bi bila tudi, če se mi kaj oglasiš, pošlji mi zasebno sporočilo. Samo brez strahu, veselo začni uživati čas nosečnosti, to se bo vse uredilo. Predvsem moraš imeti občutek, da stvari obvladuješ. Precej boš morala narediti tudi sama. Ampak boš videla, da bo šlo in boš kmalu zajahala valove kot je teba.

Veliko sreče in ljubezni! user posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: nisem za prenašati-pomoč nujno
18.9.2006 15:54:52   
sonchica
ufffff čist te razumem men so tud hormoni 1000 na uro delali ....če mi moj ni kupo magnuma ker se mi je zalušto sem zorela,če mi ni čokoladnega sladoleda prineso sen znorela bošček je biu že sam tak zmedena od mojega norenja tak da mi je stalno vse narobe prineso ,včasih sem ga tak razpizdila da mi je domov prineso 3 sladolede po 2 kepiciuser posted image ,pa tud sen mela lubosumne izpade včasih še niti moje sestrične ni smeu pogledatuser posted image hjoj pa 1x sem šla z mamo v trgovino in se mi je tak zalušto burek in ga niso imeli in jaz  sem se kar z mamo začela mulat ter prepirat skratka men so rez hormoni delal kot zmešani user posted image ......... sedaj se pa seveda stega režimo kot butli :D ti se kar umiri to je vse kar ti lahko svetujem.... ker men ni nič pomagalo sem bla totalno zmešana user posted image





_____________________________



(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: nisem za prenašati-pomoč nujno
20.9.2006 20:55:21   
adriana_m
Sonchica kaj sem se jaz narežala, ko sem brala tvoj post. To so tudi hormoni. Baje da se nosecnice veliko smejijo.

Ja jaz sem v bistvu na LN pogresala eno temo, kjer bi se malo o teh hormonskih motnjah pogovarjali. Jaz sem imela tudi krajso krizo glede tega, sem bila kar panicna.

Ves kaj anonimna se to sem ti pozabila povedat, da je dobro ce se cimbolj obdas s prijateljicami. Pogovor dela cudeze. vcasih smo enostavno prevec kot tramvajski konji zagledani v eno smer. Daj se razvedri, spedenaj se do maximuma, tako da boš sama sebi všeč in potem ponosno zakorakaj pred svojega. Vse to lahko pomaga, ni pa nujno. Ti najbolje veš kaj tebi pomaga, da ti dvigne samozavest. Ampak skupne počitnice so najbolj preverjen recept.

Lep se imej A.

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: nisem za prenašati-pomoč nujno
20.9.2006 21:05:31   
Marogica
Kot so že ostale napisale, hormoni pač. V prvi nosečnosti moj mož ni več vedel, komu se meša-meni ali njemuuser posted image user posted image

p.s. Mine......

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?