adriana_m -> RE: nisem za prenašati-pomoč nujno (17.9.2006 18:49:07)
|
Jaz te pa čisto razumem, ker imam sama podobne težave. Nekaj se je verjetno nabiralo v tebi in sedaj skočilo ven v taki hudi obliki. Če imata možnost si privoščita skupne počitnice, kjer se bosta posvetila drug drugemu, ali pa dolge skupne vikende, ko si bosta izkazovala nežnost. To tvoje stanje je v bistvu priložnost tudi za tvojega dragega, da občuti tvojo nežno žensko dušo, prejme tvojo ljubezen, nežnost in toplino v največji meri kot jo bo kdajkoli lahko. Izkoristita ta čas za crkljanje, božanje, ljubljenje. V bistvu je ta tvoj strah klic po njegovi ljubezni. Jaz sem kot majhen otrok, ki se stiska k njemu in potrebuje samo to. Cel dan lahko leživa v postelji in se cartava. Jaz sem pravzaprav nerazpoznavna proti prej, ker sem bila bolj racionalna in zadržana. Sedaj pa on kar prede kot mucek, ker mu dajem toliko nežnosti. Poskusi s tem in sporoči kako je šlo. vesela bi bila tudi, če se mi kaj oglasiš, pošlji mi zasebno sporočilo. Samo brez strahu, veselo začni uživati čas nosečnosti, to se bo vse uredilo. Predvsem moraš imeti občutek, da stvari obvladuješ. Precej boš morala narediti tudi sama. Ampak boš videla, da bo šlo in boš kmalu zajahala valove kot je teba. Veliko sreče in ljubezni! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
|
|
|
|