|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ninica
1.10.2004 16:17:55   
mtd
oj,
sem brala, da je ena od vas kupila ninico za spat; kaj je to, jaz sem mislila, da je ninica vsaka stvar, s katero se mali crklja, preden sam zaspi.
Še ne vem, mi zaspimo z mojo roko na ličku:duda:
lp, anči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ninica
1.10.2004 18:32:47   
MINEJA
Po mojem mnenju je ninicatudi neka stvar, ki jo otrok vzame za svojo, da z njo zaspi. Naš ima pleničko ...

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ninica
1.10.2004 18:38:15   
dory
Nas se je tudi odlocil kar za plenicko..brez nje ne morem vec nikamor...si jo pa ko je zaspan tisci na obrazek...ma kako je luskan :)

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ninica
1.10.2004 19:12:02   
ZARA
Zara tud brez plenicke in cucka ne zaspi,ravn tako kot od teje si vlece plenicko cez obraz in postilja :)- da je noro...zjutraj ko pridem jo ma se kar cez obraz,hihi


papa:miska:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ninica
1.10.2004 20:48:19   
Sonka
Tudi pri nas se isto dogaja s pleničko. Zvečer si jo zvleče nase, ponoči včasih stlači v usta in zjutraj je plenička popolnoma deformirana. Jaz ji sicer to pleničko dam pod glavico, za ninico pa ji dam manjšo pleničko oz. tetra krpico. Ji pa po novem z ust jemljem prstke in dajem dudo, ker sem spet brala, da je duda manj škodljiva.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ninica
1.10.2004 20:59:41   
LORELAJ
A se ne bojite, da bi se vaši malčiki zadušili s plenico? To se je namreč zgodilo nekaj let nazaj v našem kraju, ko je umrl fantek - prav zaradi plenice - zadušitev!!
Jaz si moje pupike ne upam "navadit" na plenico in na nobeno drugo stvar razen dude, ker se bojim, da bi se kaj takega pripetilo.

lp, Lorelaj

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ninica
2.10.2004 9:42:05   
BARBARA R.
Jaz sem kupila ninico,ker se bojim da se mi z planičko zaduši.V Baby centru so jo poimenovali crkljivček,je pa plišasta krpica,ki ima na enem vogalu gumijasto zadevo za grizljanje in na sredini plišasto glavico medvedka.Ta ima v glavici luknjico,tako da se lahko uporablja tudi kot lutka.Kako jo bo sprejela še ne vem,ker se zadeva še suši.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?