|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni za obupat!!!!!!
24.8.2005 10:02:07   
IVA75

Včeraj sem se pogovarjala z znanko, ki je v petem mesecu in mi je povedala, da pred zanositvijo pet let ni imela nobene zaščite.
Zdravniki so ji sicer povedali, da ima jajčnike previsoko in je zanositev po naravni poti zelo vprašljiva!Vendar sta z svojim :love:,pred dvema letoma začela intenzivno :sloncek: ampak ni in ni ratalo. Pa se je punca že sprijaznila, da ne bo :duda:.Nakar letos spomladi naenkrat ni in ni bilo :hudicek:.
Naredila je prvi test CB, ki je pokazal -, po treh tednih drugi test CB, bil je še vedno -, po enem mesecu in enem tednu še tretji test CB, bil je zopet -.Po mesecu in pol, še vedno ni bilo :hudicek:, zato je šla k svoji G, kjer ji je sestra naredila test (vendar ne CB), glej ga zlomka pokazal je :roza:!

Tako, moje drage dogaja se svašta!
Upam, da sem vam polepšala dan in vsaj malo vzpodbudila iskrico upanja na :roza::modri:!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ni za obupat!!!!!!
24.8.2005 10:12:31   
LANA37
Tudi ena moja sestrična je 5 let delala na :duda:. Letos junija pa je rodila lepo punčko. Imela je probleme s PCO. Tudi jaz mislim, da ni treba takoj obupati.
LP

(odgovor članu IVA75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ni za obupat!!!!!!
24.8.2005 10:14:47   
martita
....svašta!

Sicer pa me taka zgodbica kar mal potolaži....včeraj sem spet naredila CB in je bil spet negativen.Danes je 32. dan, :hudicek: pa od nikjer!? :zmeden:

Torej, še vedno čakam na čudež. 9nebesa

LP,
martita :muca:

(odgovor članu IVA75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ni za obupat!!!!!!
25.8.2005 13:20:32   
DEJANA
Punce, meni je uspelo po petih letih truda in preiskav - kar naenkrat in iznenada. Torej - nikoli, res nikoli ne obupat!:bravo:

(odgovor članu IVA75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.