ni za obupat!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

IVA75 -> ni za obupat!!!!!! (24.8.2005 10:02:07)

Včeraj sem se pogovarjala z znanko, ki je v petem mesecu in mi je povedala, da pred zanositvijo pet let ni imela nobene zaščite.
Zdravniki so ji sicer povedali, da ima jajčnike previsoko in je zanositev po naravni poti zelo vprašljiva!Vendar sta z svojim :love:,pred dvema letoma začela intenzivno :sloncek: ampak ni in ni ratalo. Pa se je punca že sprijaznila, da ne bo :duda:.Nakar letos spomladi naenkrat ni in ni bilo :hudicek:.
Naredila je prvi test CB, ki je pokazal -, po treh tednih drugi test CB, bil je še vedno -, po enem mesecu in enem tednu še tretji test CB, bil je zopet -.Po mesecu in pol, še vedno ni bilo :hudicek:, zato je šla k svoji G, kjer ji je sestra naredila test (vendar ne CB), glej ga zlomka pokazal je :roza:!

Tako, moje drage dogaja se svašta!
Upam, da sem vam polepšala dan in vsaj malo vzpodbudila iskrico upanja na :roza::modri:!!

LANA37 -> ni za obupat!!!!!! (24.8.2005 10:12:31)

Tudi ena moja sestrična je 5 let delala na :duda:. Letos junija pa je rodila lepo punčko. Imela je probleme s PCO. Tudi jaz mislim, da ni treba takoj obupati.
LP

martita -> ni za obupat!!!!!! (24.8.2005 10:14:47)

....svašta!

Sicer pa me taka zgodbica kar mal potolaži....včeraj sem spet naredila CB in je bil spet negativen.Danes je 32. dan, :hudicek: pa od nikjer!? :zmeden:

Torej, še vedno čakam na čudež. 9nebesa

LP,
martita :muca:

DEJANA -> ni za obupat!!!!!! (25.8.2005 13:20:32)

Punce, meni je uspelo po petih letih truda in preiskav - kar naenkrat in iznenada. Torej - nikoli, res nikoli ne obupat!:bravo:

Stran: [1]