|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nič ne bo.
3.2.2005 14:16:36   
naja78
:( evo mojega rezultata,pri meni je vse rdeče.:hudicek:je točna ko sam vrag.ampak z BT res takoj vidiš ali je ali ni.jaz sem takoj vedla,ker mi je tem.padla za 0,5 stopinj.držim pesti pa za druge.
zdaj pa dost merjenja,ker sem sistem že pogruntala,dam možge na OF.
upam,da keri uspe ta mesec,če že men ni.

ampak a ni to čudno,da ne rata!!!!!???
pa še nekaj:ali jaz lahko zvem izvide od katerga koli druzga zrd. iz Leonišča,ker je Drobnič bolan.?????
fejst mi bodite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nič ne bo.
3.2.2005 14:42:32   
srnica
naja78 ne se preveč sekirat.Žal mi je zate, pa ti držim pesti za nadaljne.

Rada pa bi povedala nekaj na ono tvoje vprašanje zakaj ne rata.Sam ne smejte se punce :)-

Pred 1m sem imela vkleščeni živec, pa sem šla k zdravniku.Ta je rekla da ne ve kaj je in mi dala napotnico za ortopeda.Meni pa je bilo tako ful hudo, saj nisem prav čutila desne noge da sem šla k bioenergetiku.

Saj vem kaj si zdaj mislite, ampak meni je pomagal.Vprašal me ni nič, povedal pa mi je vse kaj mi je.Med drugim je dal tudi ugotovitev da ne morem zanositi oz. bom nekaj časa rabila, nakar sem mu jaz odgovorila da se trudiva že leto dni.
On pa meni mirno, da tako hitro nič ne bo.Saj si lahko predstavljate kako mi je bilo.Je pa rekel da se ne rabim nič ustrašiti, da mam lahko otroke, le ene vaje moram delati nekje dva, tri mesece ker mam maternico prenizko, kar ma za posledico da je pot do jajčnikov predolga in da je še maternica notri obrnjena.Da pa se to da lepo s temi vajami odpraviti.

Verjamem pa mu zato ker sem normalno začela hoditi odkar sem prišla od njega, pa še neke druge stvari je porihtal ( glavobol, hrbtenico naravnal-tako da sem sedaj za 1cm večja kot sem bila ).

Kaj mislite ve ?

LP

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nič ne bo.
3.2.2005 16:58:27   
srnica
Ojla sem nazaj !

Ja meni je on ful pomagal in verjamem da mi bodo njegove vaje za zanositev oz. da se maternica postavi nazaj na mesto tudi.

Ta človek je iz Murske Sobote oz. takoj prva vas ven iz MS ( Tišina ).Pregled, ampak to res podroben ( si pa ves čas oblečen ) stane 6000 SIT, ena terapija pa 3000 SIT.Po navadi pa je deset terapij.
Človek je že starejši, drugo leto gre v pokoj, bo pa še vseeno dalje delal.Napisal je pa celo knjigo čigar naslov sem pozavila, mislim da je Moč bioenergije.
Njegov naslov pa je tudi na internetu.Če pa sem kaj pozabila me vprašaj.

LP

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nič ne bo.
3.2.2005 17:03:08   
ameli
Andreja8878, poznam punco, ki je s pomočjo "tvojega" bioenergetika (Titan?) zanosila. Tudi ona je imela znižano maternico in je morala delati neke vaje. Pred tem je bila 3× ian IVF in ji ni uspelo. Za :)-se pa splača potruditi, a ne

lp ameli

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nič ne bo.
3.2.2005 17:59:57   
meeryana
Tudi jaz ga poznam in sem že bila pri njemu, ampak o tem nisva takrat nič govorila......mu pa tudi zaupam....mogoče je čas, da ga obiščem? Hm....

Kakšne vaje pa delaš???

LP
M

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nič ne bo.
3.2.2005 19:21:25   
lana 5
O Najči midva sva :grrr: stabo glede tele naše :hudicek:. Veš moja kolegica, ki je rodila pred 7m in so ji dr. govorili da otrok ni OK in da bo prizadet, je poiskala pomoč pri bioenergetiku. In ta naš Gašper je sedaj čisto ok in dr. se samo čudijo. Vem samo da je ta bioenergetik doma nekje blizu Krvavca in da računa toliko kot hočeš sam dati. Če te zanima mi sporoč pa se bom pozanimala.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nič ne bo.
3.2.2005 20:08:30   
srnica
Ja ameli ugotovila si - Titan je.Ful je dober pa tudi tak življenski človek.Sploh se mu toliko ne gre za zaslužek, kot pa za to da pomaga.
Kake vaje delam?Lahko poskusim opisati sam ne vem če boste razumele kaj mislim.
Spodnji del trebuha oz. že maternica močno potisnem vase, kot da bi hotela maternico poriniti navzgor, tako držim notri pet sekund in to vajo ponovim vsak dan 20-krat.Po dveh do treh mesesih naj bi pomagalo da se maternica spet namesti kot je treba.
Medtem ko držite to tako notri, pa lahko normalno dihate, ker to ni zadrževanje sape ( to sem delala jaz prvič ).Z malo vaje gre iz katerega koli položaja, ne glede če sediš, stojiš, ležiš,...
Upam da ste vsaj malo razumele kaj mislim, saj vem da je tako preko računalnika teško.
Bi pa toplo priporočala tega bioenergetika vsakemu, ki ma kakršnekoli težave.
Polno uspeha vsem.

LP

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nič ne bo.
4.2.2005 9:32:10   
buškica
naja imaš bližje energetika, moja kolegica je že zanosila, prej pa pet let nič. Tako jo je porihtal da sedaj veselo pričakuje, tudi jaz sem bila pri njemu in je full dober. če želiš telef. piši na privat.je pa iz ljubljane.

lp
buškica

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?