srnica -> nič ne bo. (3.2.2005 14:42:32)
|
naja78 ne se preveč sekirat.Žal mi je zate, pa ti držim pesti za nadaljne. Rada pa bi povedala nekaj na ono tvoje vprašanje zakaj ne rata.Sam ne smejte se punce :)- Pred 1m sem imela vkleščeni živec, pa sem šla k zdravniku.Ta je rekla da ne ve kaj je in mi dala napotnico za ortopeda.Meni pa je bilo tako ful hudo, saj nisem prav čutila desne noge da sem šla k bioenergetiku. Saj vem kaj si zdaj mislite, ampak meni je pomagal.Vprašal me ni nič, povedal pa mi je vse kaj mi je.Med drugim je dal tudi ugotovitev da ne morem zanositi oz. bom nekaj časa rabila, nakar sem mu jaz odgovorila da se trudiva že leto dni. On pa meni mirno, da tako hitro nič ne bo.Saj si lahko predstavljate kako mi je bilo.Je pa rekel da se ne rabim nič ustrašiti, da mam lahko otroke, le ene vaje moram delati nekje dva, tri mesece ker mam maternico prenizko, kar ma za posledico da je pot do jajčnikov predolga in da je še maternica notri obrnjena.Da pa se to da lepo s temi vajami odpraviti. Verjamem pa mu zato ker sem normalno začela hoditi odkar sem prišla od njega, pa še neke druge stvari je porihtal ( glavobol, hrbtenico naravnal-tako da sem sedaj za 1cm večja kot sem bila ). Kaj mislite ve ? LP
|
|
|
|