|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nič izkušenj
18.3.2007 19:25:19   
LEA27
oj jaz ne znam preveč dobro kuhat-bol malo,bi se pa zelo rada kaj naučila,a ve katera za kake preproste jedi ,ki ne obsegajo preveč dela?za začetnico kakšen lažji recept?
hvala za pomoč in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nič izkušenj
18.3.2007 19:26:54   
Primoza
http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp

Aja, receptov je kakih 7000, zahtevnost je označena z ocenami od 1 do 5.

< Sporočilo je popravil primoza -- 18.3.2007 19:27:44 >

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2007 19:29:14   
April
če si res čisti začetnik, je najboljš, da si kupiš kakšno otroško kuharico, kjer imaš vse stopnje razložene lepo po korakih.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2007 19:31:06   
Primoza
No, ne je strašituser posted image .  Če se kdaj kaj prismodi in vrže v smeti kak (pol)užiten izdelek je še boljša šola.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2007 19:35:25   
Primoza
Na kulinariki se najdejo lepo razumljivi enostavni recepti npr:

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1502 

Pomembno je da poleg zahtevnosti, ta recept ima zahtevnost ena (najmanj zahtevno) pogledaš kako so ga uporabniki ocenili (ta ima oceno 4) kar je dobro - pomeni, da se ga da realizirat in da je pripravljena jed okusna.

Saj odrasli ljudje ne rabijo ravno slikanic, no.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2007 19:41:41   
Dream
Ob selitvi sem za darilo dobila knjigo Kuhinja naše družine (Stanko Grafenauer) in se mi zdi kr precej uporabna. Res, da sem s kuhanjem pričela že pri 11. letih, vendar me je knjiga vseeno pritegnila. Zdi se mi, da je dosti preprostih stvari in da se da precej pametnega potegnit ven, pa seveda hkrati tudi naučit. Internetna stran Kulinarične Slovenije je pa tako ali tako vsak dan pod mojim drobnogledom. In všeč mi je, ker vsakdo, ki recept poskusi, napiše tusdi svoje komentarje. 

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2007 21:40:46   
alpeli
o primoza ta kulinarika pa je super zadeva,semdanes kar celo uro  surfala gor in našla veliko uporabnih preprostih receptov.Hvalauser posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2007 8:35:33   
BLAŽIKA
Jaz sem stara kuharica pa še marsikdaj odprem stran kulinarika. Je res dobra.user posted image

(odgovor članu alpeli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2007 9:30:02   
pearl
Mah saj ne rabiš bogve kakšnih izkušenj. Kuhanja se loti z ljubeznijo, pa vzami si za začetek čas in to je to, pa se lahko lotiš tudi kakšnih bolj zahtevnih receptov.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2007 10:34:27   
_andreja_
pa naj te ne odvrne od kuhanja kakšna zažgana jed al pa kaj neokusnega (kot je naprimer, da daš namesto sladkorja sol) ker to se zgodi vsem (zadnič se je moji tašči pa kaj si naj pomaga, nič)

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2007 10:57:37   
LEA27
hvala punce za nasvete in vzpodbudne besede!!!lp

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?