|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   newborn pleničke
10.9.2004 19:02:22   
sonček2*
Koliko teh pleničk bom rabla - kupila sm namreč paket s 26kom, kar bo zih premalo, samo vseeno - koliko teh začetnih ste porable???

papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   newborn pleničke
10.9.2004 19:18:55   
Seven*
Joj ne si delat zaloge!! Jaz sem porabila tocno dva paketa se mi zdi, potem so mu bile ze premajhne!!! Sem imela 3 pakete, pa sem potem enega podarila..

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   newborn pleničke
10.9.2004 21:20:56   
puncica
Ne si delat zaloge, ker je dojenček lahko kr večji za te pleničke, potem pa jih ne boš mogla porabit, tako je kr dobr, sej potem boš pa vidla al mu je prav al ne.:bravo:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   newborn pleničke
10.9.2004 23:08:41   
SILVA
Mi smo jih upoabljali dva meseca,ker je bil res zelo mali škratek.Sem jih pa kupovala sproti.Za začetek en paket-80kom.
lp

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   newborn pleničke
11.9.2004 11:24:22   
KIRA
Jaz sem porabila samo en paket in to v dveh tednih (cca.). Moja pupa je ob rojstvu imela ze 3530g, Pampersove Newborn plenicke pa so, ce se ne motim za dojencke od 3 - 5 kg. Pol smo pa kupili Pampersovo enkico, ki je za tamale od 4 - 6 kg. Zdaj kupujem te. So se mi pa ta prve zdele po kvalteti boljse - vsaj kar se absorpcije tice (ker novorojencki pac malo bolj tekoce kakajo, moja pupa pa se vedno obcasno...).

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   newborn pleničke
11.9.2004 13:05:30   
dory
26 kom je res mal premal..kup si dva paketka..po moznosti v mullerju...nemske..pol pa preidi pocas na vecje...bos vidla kolk velko bo dete...ce bos vidla, da bi se kak paket prisel prav, bos pa ocka poslala po se kakega ane :)

Jaz zlo tezko karkol recem,ker sva mela midva newborn plenice skor dva mesca....porabla sva jih uf kar precej...zdej bo pa ze trojka kmal premejhna :)

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   newborn pleničke
11.9.2004 20:04:59   
filipinka
Tudi jaz sem kupila samo en paket, za začetek. Bo že ati skočil po več, če bo zmanjkalo. Komaj čakam, da jih bom lahko začela uporabljat. 9nebesa Še 13.dni!!!

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?