newborn pleničke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sonček2* -> newborn pleničke (10.9.2004 19:02:22)

Koliko teh pleničk bom rabla - kupila sm namreč paket s 26kom, kar bo zih premalo, samo vseeno - koliko teh začetnih ste porable???

papa

Seven* -> newborn pleničke (10.9.2004 19:18:55)

Joj ne si delat zaloge!! Jaz sem porabila tocno dva paketa se mi zdi, potem so mu bile ze premajhne!!! Sem imela 3 pakete, pa sem potem enega podarila..

puncica -> newborn pleničke (10.9.2004 21:20:56)

Ne si delat zaloge, ker je dojenček lahko kr večji za te pleničke, potem pa jih ne boš mogla porabit, tako je kr dobr, sej potem boš pa vidla al mu je prav al ne.:bravo:

SILVA -> newborn pleničke (10.9.2004 23:08:41)

Mi smo jih upoabljali dva meseca,ker je bil res zelo mali škratek.Sem jih pa kupovala sproti.Za začetek en paket-80kom.
lp

KIRA -> newborn pleničke (11.9.2004 11:24:22)

Jaz sem porabila samo en paket in to v dveh tednih (cca.). Moja pupa je ob rojstvu imela ze 3530g, Pampersove Newborn plenicke pa so, ce se ne motim za dojencke od 3 - 5 kg. Pol smo pa kupili Pampersovo enkico, ki je za tamale od 4 - 6 kg. Zdaj kupujem te. So se mi pa ta prve zdele po kvalteti boljse - vsaj kar se absorpcije tice (ker novorojencki pac malo bolj tekoce kakajo, moja pupa pa se vedno obcasno...).

dory -> newborn pleničke (11.9.2004 13:05:30)

26 kom je res mal premal..kup si dva paketka..po moznosti v mullerju...nemske..pol pa preidi pocas na vecje...bos vidla kolk velko bo dete...ce bos vidla, da bi se kak paket prisel prav, bos pa ocka poslala po se kakega ane :)

Jaz zlo tezko karkol recem,ker sva mela midva newborn plenice skor dva mesca....porabla sva jih uf kar precej...zdej bo pa ze trojka kmal premejhna :)

filipinka -> newborn pleničke (11.9.2004 20:04:59)

Tudi jaz sem kupila samo en paket, za začetek. Bo že ati skočil po več, če bo zmanjkalo. Komaj čakam, da jih bom lahko začela uporabljat. 9nebesa Še 13.dni!!!

Stran: [1]