Massa26
|
Ja, tudi naša je bila nekaj časa taka, je jokala po več ur skupaj, pa ni pomagalo NIČ. Ne da si jo nosil, duda itak ne, ma res nič. Jaz sem bila čisto paf. Uživala sem v nosečnosti do zadnjega, porod bp, potem pa kar naenkrat taka norišnica. Meni je bilo tako hudo, da sploh ne smem pomislit za nazaj. No, po kakšnem mesecu je postalo znosno, ampak sem jo pa nonstop nosila, tudi tako, s trebuščkom na roki. Aja, lačna ni bila, čeprav se je včasih pomirila tudi, če sem jo dala na dojko. Ampak to samo, če se ni že preveč znervirala, ko sem jo poskušala drugače potolažit. Še vedno imam mešane občutke glede tistih dni, namreč ali bi morala imeti skorajda ves čas priklopljeno, pa ne bi jokala. Ampak kaj ko so me z vseh koncev pumpali, da je edino pravilno dojenje na cca tri ure in podobne scene. Čeprav je pa res, da se mi je v 2-3- urah nabralo toliko mleka, da sem vedela, da je sita. Če bi mi pa skoz visela gor, pa res ne bi več vedla, ali je, ali se samo crklja in je jok lahko res od lakote. A dudo ste poskusili? Jaz sem jih kupila ogromno, pa samo ena ji je bila potem všeč. HB.
|