orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz tu ne vidim kakega posebnega problema, razen užaljene žene in užaljene tašče, ki je videla svojega popolnega zeta nakresanega....... pač je šel na fuzbal in po fuzbal tekmi, še posebno kaki pomembni, se včasih kaj spije......itak je pa imel telefon in bi lahko ženo poklical, da mu odpre in ni bilo potrebe tašči nočnega programa po tv gledati..... Kak halo bi šele bil, če ne bi šel z ženinim bratrancem, ampak bi šel s svojim bratrancem ali prijateljem...... Jaz pa vidim problem spostovanja. Ce si gost, obnasaj se kot gost. Veliko nas se buni, ce se zlahta v nasem doma obnasa kot doma, ce odpre omaro, ce pogleda to in ono, ce pride kakor se mu zljubi... ker je to nas dom in je ta nekdo zgolj na obisku. Od gostov pricakujemo, da nam ne bodo v lastnem domu ustvarjali nov "hisni" red, zgolj zato ker njim tako pase. Itn... In ce je nekdo gost in ga zena poklice, da pride bi, ce ne zaradi drugega, zaradi spostovanja do zene bi IMO moral priti (edino ce res ni ali popolnoma sebicen ali misli, da ga zena klice kr tako brezveze; morda zaradi spotovanja do tasce, saj je pri njej gost in ocitno ji pomeni, da pride ali katerega koli vzroka. Sama bi tezko sprejela obnasanje q*c te gleda, men je lustno, in me ne briga ce bo in kdo me bo cakal....; verjetno bi ob takem obnasanju, ob meni ta nekdo kar vedril do jutra pred vrati, ker njemu sebicno se zabava, meni se sebicno spi.. trdno, da nic ne slisim... Mišek ne morem se bolj strinjati s teboj in tudi z Gino.