|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nepripravljen
8.3.2009 13:43:33   
Anonimen
Lep pozdrav.
Zanima me vase mnenje glede naslednje situacije.
S punco sva imela prvi spolni odnos. Za oba je bilo prvic. Oba sva se najstnika in nikakor se nisva pripravljena na otroka, zato sem v skrbeh... zascitena sva bila in sicer s kondomom in ker sem se neizkusen me zanima ali je mogoce da je prislo do oploditve skozi zadnji del kondoma. Nevem ker je bilo vse vlazno in po mojem orgazmu nisem takoj vzel penisa iz noznice. Na kaksen nacin se lahko najlazje prepricava ali je prislo do cesa nepredvidljivega. Ali me prevec skrbi ? user posted image Lepo prosim za odgovor
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nepripravljen
8.3.2009 15:55:28   
Anonimen
Dopuščam možnost, da gre za provokacijo (ne bi bilo prvič), ampak vseeno resen odgovor user posted image :

Če je kondom pravilno uporabljen, torej na koncu ostane prostor za semensko tekočino, potem do oploditve ne more priti, razen če bi kondom počil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2009 16:31:56   
divans1
Kot je že Ankica napisala, če se že spuščata v spolne odnose, neke osnove bi v vsakem primeru morala vedeti oba!!! Drugače pa se sedaj ne moreta prepričat, ampak ko naj bi punca morala dobit menstruacijo, se naredi test nosečnosti, ki ga lahko kupiš v vsaki lekarni ali drogeriji!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2009 16:59:05   
Lenck
Edina 100 % zaščita je - nič seksa! user posted image To bi moralo imeti več ljudi v mislih user posted image

Sicer pa so ti že povedale, kak je s tem.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2009 18:28:51   
Anonimen
hvala za vase odgovore.
Menstruacijo bo imela nekje cez 14dni... kaj pa ce ugotoviva da je noseca user posted image ? kaj se da narediti v tem primeru ? Lepo prosim za odgovor

(odgovor članu Lenck)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2009 18:37:10   
Felicita
lahko otroka obdržita, se odločita da donosi in ga da v posvojitev/rejo ali se odločita za splav. v vsakem primeru more punca do ginekologa.

sicer je kondom, če je pravilno uporabljen zelo zanesljiv. če je torej bil cel (ni počil, bil preluknjan,...) in si videl vsebino v njem, potem te nima kej skrbet. od zuni je pa kondom moker od lubrikanta, ki je nanešen gor in konc koncev od tvoje punce.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2009 20:25:34   
Luk3c
:O

< Sporočilo je popravil Luk3c -- 8.3.2009 20:26:27 >

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2009 20:26:59   
Anonimen
Kondom ni počil, in ni bil preluknjan, vsebina je ostala notri. Begalo me je ravno to:

"od zuni je pa kondom moker od lubrikanta, ki je nanešen gor in konc koncev od tvoje punce. "

Ampak vseeno mi ne da miru, ze 2dni sem ves zamisljen in slabe volje... Bi bilo kaj narobe ce greva ju3 vseeno po tisto "urgentno tabletko" ? do tega spolnega odnosa je prislo v petek, danes pa je nedelja. Saj se ni prepozno ane ?

(odgovor članu Luk3c)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2009 20:28:23   
Felicita
lej če je bil kondom cel in če nista prej kej brez probavala potem verjetnosti za nosečnost ni. brez veze zganjat paniko in punci delat probleme s tok močnimi hormonskimi tabletami. seveda če je kondom bil cel.

(odgovor članu Luk3c)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2009 21:10:16   
Anonimen
Kondom je BIL CEL in NI POČIL ! sigurno ne. Ampak moram pa povedat da ko mi je ze prislo, nisem takoj odstranil kondoma ampak sem se malo "not in ven" zato me je strah da ni slucajno takrat ob strani iz kondoma kaj semenčeca ven steklo, ko sem poslatal kondom je bil vlazen in malo masten zato sem se ustrasil da ni to slucajno kaj mojega...   TEGA ME JE GROZNO STRAH... ampak seenkrat ponavljam da kondom ni počil. Se vedno mislis da me skrbi za brez veze ?

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.3.2009 21:12:24   
Felicita
ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2009 23:14:18   
tinncyka
po mojem ne bo zanosila ker kondom ni počil!!
res da sta mlada sam nekatere se trudimo po več mesecov oz. let pa še nismo dočakale user posted image !!
pa sexamo brez kondoma brez vsake zaščite pa še nam ni ratalo!!
tako da brez panike!!!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.3.2009 6:47:48   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

res da sta mlada sam nekatere se trudimo po več mesecov oz. let pa še nismo dočakale user posted image !!
tako da brez panike!!!

tinčika, žal tole zadnje niti slučajno ni zagotovilo, da njima ne bi uspelo že v prvo. tako da je tole tukaj, pa brez zamere, povsem neumestno...

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.3.2009 7:30:22   
Anonimen
po kolkem casu se pa zacnejo kazat prvi znaki? Ona ma zdej neki mehur prehlajen, pa zadnic mi je rekla da ji je slabo mi je pokazala da jo boli ene 10cm nizje od popka. Mislite da to ni to ? Menstruacijo naj bi dobila nekje 22ga.

(odgovor članu Lenck)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.3.2009 10:27:17   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

tako da brez panike!!!

tinčika, žal tole zadnje niti slučajno ni zagotovilo, da njima ne bi uspelo že v prvo. tako da je tole tukaj, pa brez zamere, povsem neumestno...

ja sej nič ne zamerim res sem malo butasto napisala tak da brez zamere prosim, res je neumesno!!
še enkrat brez zamere

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.3.2009 15:31:08   
Lenck
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

po kolkem casu se pa zacnejo kazat prvi znaki? Ona ma zdej neki mehur prehlajen, pa zadnic mi je rekla da ji je slabo mi je pokazala da jo boli ene 10cm nizje od popka. Mislite da to ni to ? Menstruacijo naj bi dobila nekje 22ga.

... in do 22. se lahko požreta od skrbi (pač pesniško rečeno, nič slabega ne mislim), pa ne bosta mogla vedeti... žal, narave se tu ne da prehitet.

vama pa vsekakor predlagam, da če je tako, da sta tako zaskrbljena, s seksom do nadaljnega počakata. sicer bosta vsak mesec doživljala stres, ki lahko vodi v infarkt. user posted image ok, tole je bil malo humoren dodatek, pa vseeno čisto resno mislim. seks še ni za vaju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.3.2009 15:31:55   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

tako da brez panike!!!

ja sej nič ne zamerim res sem malo butasto napisala tak da brez zamere prosim, res je neumesno!!
še enkrat brez zamere

nou penik user posted image naj vama čimprej rata user posted image držim pesti.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.3.2009 15:59:35   
čebelca2
clear blue ti že zelo zgodaj pokaže rezultat, al je nosečnost al ni (men je po 14 dnehuser posted image , sigurno), če sta zelo panična kupta test in bosta vidla... drugače pa iz prebranega mislim da bi težko zanosila... drugače pa so tudi druge metode kontracepcije, če kondomom ne zaupata...

glede na to da sta še res mlada, pa le razmislita v kaj se spuščata in kakšne posledice lahko to za seboj prinese... najboljša zaščita je tako kot je že ena napisala - NIČ SEKSAuser posted image

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.3.2009 16:37:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Razumem, da te skrbi, vendar resnično ne vidim vzroka za to. Psiha zelo vpliva na hormone in če bosta oba zganjala paniko, se lahko komot zgodi, da bo menstruacija zamujala zaradi skrbi in stresa, ne zaradi nosečnosti.

Spolnost med dvema, ki se imata rada, je nekaj najlepšega, še posebej, če poskrbita eden za drugega, ne da ima užitek samo edenuser posted image  in je fajn, če je brezskrbna. To je lahko, če poskrbiš za zaščito, kar vidva tudi sta - pohvalno! Glede na to, da je bil kondom zunaj spolzek in moker, pomeni, da je tudi tvoja punca uživala. Če pa si se ti nekajkrat po orgazmu še vedno premaknil, zagotovo zaradi tega ni spuščal. Tvoja skrbi je torej po moje nepotrebna.

O znakih nosečnosti pa ti ne bom niti pisala, ker bi te še dodatno zmedla, za kar tu resnično ne vidim potrebe.
Če bi rada še boljšo zaščito, kot jo nudi kondom, predlagam, da gre tvoja punca do ginekologa po kontracepcijek tabletke. Vendar je to smiselno samo, če sta resen par, saj imajo tabletke lahko tudi močne stranske vplive. Sicer kondom zadostuje.
Srečno in lepo partnerstvo in spolnost želim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
9.3.2009 17:15:21   
elyy
a veš kako je stem...tud če se je zgodilo ni nujn d je tok plodna in d to pomeni d je takoj zanosila,midva s fantom sva delala na tem d mava beybija...pa se ni hotelo prijeti. pa sva dva meseca skos...pol pa k sva tko slučajn že spet pa se je zgodilo....
vse je odvisn od ženske kako je plodna...
nemorem ti veliko pomagat,,,, 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.3.2009 18:23:23   
Anonimen
Najlepsa hvala vsem za vase odgovore in cas. Sm se neizkusen in upam da vas nism kej ob zivce spravu s svojo paniko. S punco sva se dones se 1x pogovorila in nama je mal odleglo (z vaso pomocjo) upam da res nic ni. Drugace pa cez kakih 10let, ko bova pripravljena bo pa to res eden najlepsih dogodkov v mojem zivljenju, ampak da bi pa pri teh letih ko moram se solo dokoncat pa niti v sluzbo se ne hodim in nic, bi bila pa to katastrofa za oba. Res seenkrat najlepsa hvala za vaso pomoc, mogoce bom danes celo spal ponoci user posted image

Lp

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
19.3.2009 19:34:27   
Anonimen
Dober vecer. spet jst user posted image
spet sm zmeden in spet bi zaprosu za vaso pomoc oz. mnenje. Predvcerajsnjim je moja draga puncka dobila menstruacijo, ampak ta je drugacna kot ostale do sedaj. Do sedaj nikoli ni toliko hodila na stranisce in do sedaj je menstruacija minevala brez bolecin, zdej jo pa ful boli, pa se v hrbtu je rekla da jo ful boli k je pa tud nikoli prej ni tok bolel. Klicala je ginekologa da bi prsla na pregled pa noben nima cajta prej kot pa 15ga maja, ker je use tok zasedeno. Kaj pa ce je slucajno noseca ? A obstaja moznost user posted image

lepo prosim za odgovor

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
19.3.2009 19:59:00   
divans1
Če je dobila menstruacijo, ni noseča!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.3.2009 8:31:05   
mala kuharica
Poglej, definitivno ni noseča, kajti tudi menstrucije se razlikujejo ena od druge. Jaz sem imela v času srednje šole včasih tako boleče menstrucije, da sem lahko samo ležala, hrbet bi si pa najraje utrgalauser posted image user posted image . Potem sem pogruntala, da je to samo psiha, takrat ko sem menstrucijo komaj čakala in pričakovala, kdaj pa bo, me je bolelo ko vrag. Ko pa sem pozabila na njo, kdaj bo in to, me pa nikoli ni bolelo. Morda je bilo pri tvoji dragi isto, ker sta jo itak nestrpno pričakovala.  Po 16 letih menstruacije pa že nekaj vem:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.3.2009 18:16:45   
Anonimen
Da si preženeta vse dvome, je najbolje, da stopita do prve lekarne in kupita nosečniški test (Clearblue, Babycheck, First sign,...). Sicer mislim, da bo to stran vržen denar, ker je dobila menstruacijo, ampak vseeno, če vaju bo to pomirilo, potem je pravi odgovor za vajine skrbi.

(odgovor članu mala kuharica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?