Anonimen -> RE: nepripravljen (9.3.2009 16:37:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen po kolkem casu se pa zacnejo kazat prvi znaki? Ona ma zdej neki mehur prehlajen, pa zadnic mi je rekla da ji je slabo mi je pokazala da jo boli ene 10cm nizje od popka. Mislite da to ni to ? Menstruacijo naj bi dobila nekje 22ga. Razumem, da te skrbi, vendar resnično ne vidim vzroka za to. Psiha zelo vpliva na hormone in če bosta oba zganjala paniko, se lahko komot zgodi, da bo menstruacija zamujala zaradi skrbi in stresa, ne zaradi nosečnosti. Spolnost med dvema, ki se imata rada, je nekaj najlepšega, še posebej, če poskrbita eden za drugega, ne da ima užitek samo eden[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in je fajn, če je brezskrbna. To je lahko, če poskrbiš za zaščito, kar vidva tudi sta - pohvalno! Glede na to, da je bil kondom zunaj spolzek in moker, pomeni, da je tudi tvoja punca uživala. Če pa si se ti nekajkrat po orgazmu še vedno premaknil, zagotovo zaradi tega ni spuščal. Tvoja skrbi je torej po moje nepotrebna. O znakih nosečnosti pa ti ne bom niti pisala, ker bi te še dodatno zmedla, za kar tu resnično ne vidim potrebe. Če bi rada še boljšo zaščito, kot jo nudi kondom, predlagam, da gre tvoja punca do ginekologa po kontracepcijek tabletke. Vendar je to smiselno samo, če sta resen par, saj imajo tabletke lahko tudi močne stranske vplive. Sicer kondom zadostuje. Srečno in lepo partnerstvo in spolnost želim.
|
|
|
|