Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nepravilna rast zob- pomoč 22.9.2006 19:59:59
|
|
|
|
teja21
|
ojla imam zelo težak primer, moja punčka je stara 1 leto in šele zdaj so nam začeli rasti zobki. problem je sledeč, prvi sprednji zgornji zobek nam je zrasel normalno, zreven njega pa zdaj raste, še eden, vender izgleda da je kočnik, saj je zelo širok, prosim če mi odgovorite, če poznate tak primer. je to normalno, se bo premaknil,....????
|
|
|
|
RE: nepravilna rast zob- pomoč 22.9.2006 20:17:41
|
|
|
|
alfa
|
Mogoče pa ni kočnik ampak trojka. Poznam nekaj ljudi, ki nimajo dvojke. V neki družini je precej moške linije brez dvojke. Pa neko deklico poznam, ki ni imela zametkov za stalne dvojke. Na tovjem mestu bi šla do zobozdravnika. Lep pozdrav!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2006 21:25:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nepravilna rast zob- pomoč 22.9.2006 21:52:22
|
|
|
|
lelaval
|
Če še nista bile pri zobozdravniku, imata sedaj ravno pravi trenutek.
|
|
RE: nepravilna rast zob- pomoč 22.9.2006 22:57:18
|
|
|
|
muha1
|
Tudi mi smo stari eno leto in imamo eno enico ok, druga pa je zelo široka, saj sta enica in dvojka en zob (sklenina je skupaj zraščena). Zobozdravnica je rekla, da ko bo padel zobek ven, bo vse ok in zrasla bota normalna stalna zoba.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?