|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nepovabljen obisk
21.12.2004 10:44:08   
cmokec
Zdravo.
Sem še pod vtisom včerajšnjega srečanja, in čeprav je danes prišla :hudicek:, sem dobre volje, uživam v slikicah vsake pol ure in lovim sončka.

Moja tako dobra reakcija me je kar presenetila, tako da sem vesela še sama zase. Sem si čestitala. :bravo:

Zato vam poklanjam še moje :angel::angel:, da bi vsem ostalim uspelo.

Lep dan,
cmokec
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nepovabljen obisk
21.12.2004 10:51:19   
petja
Hej cmokec, ful mi je žal, da je prišla :hudicek:.

Mogoče je pa naslednji mesec ne bo :bravo::bravo::bravo:.

Lep dan tudi tebi, Petja

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nepovabljen obisk
21.12.2004 10:51:46   
A & T

Cmokec,

bos privoscila tudi meni ogled teh slikic z geslom?

Lepo, da si kljub :hudicek: dobre volje, bos videla, da ti bo v kratkem uspelo postati :nosecka: in potem bo tvoja sreca nepopisna.

Cao, Andrea:kuza:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nepovabljen obisk
21.12.2004 10:52:20   
Urša76
cmokec,
sem prebrala, da je blo vč. prav fajn & mi je blazno žal, da se nisem uspela pridružit. še enkrat hvala za tvoje besede vč. resnično si mi pomagala in sem se potolažila. HVALA in :angel: samo zate in za čimprejšnji:modri::roza:.

zate in za vse v letu 2005 držim fige, stiskam pesti...

lep sončen dan vsem (pa čeprav se včasih ne zdi tako),
urša

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nepovabljen obisk
21.12.2004 11:12:58   
Anonimen
Cmokec pozdrav!!!
Saj veš če danes ni bo pa šansa naslednjič.

Poglej danes sem izvlekla karto zate(hvala za to darilce)Karta je:Zdravljenje

Božanska energija teče skozme in me zdravi

Ko božanska sila steče po svojih kanalih,nas obsije z ljubeznijo in lučjo.Zviša nam notranje vibracije in pripelje energijo povsod tja,kjer je potrebno.Takrat postanemo z najvišjim,in sprevidimo,da je bog vselej v nas.

Naj ti popestri današnji dan.

lp neva6:rozica:

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   nepovabljen obisk
21.12.2004 11:21:11   
baguSka
Tud jst se veselim za vse ki bomo v naslednjem letu mamice :sloncek:.

In vem, da se bomo kmalu vse preselile v višji forum in tam skupaj čvekale naprej!!!:)-:)-:)-

:rozica: za vsako!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nepovabljen obisk
21.12.2004 11:54:08   
anajmad
cmokec,boš kr mene počakal,tam do spomladi,da bova bušije skp tiščale:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Glej,prihaja drugo leto,ki mora biti boljše od tega.
en lp:morje:D.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nepovabljen obisk
21.12.2004 12:02:59   
Lunca1
:bravo::bravo::bravo:, pa da bi bila :hudicek: čimprej vgnezditvena krvavitev.

Lp Lunca

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nepovabljen obisk
21.12.2004 12:09:16   
cmokec
Punce hvala, me tolažba kar boža po srčku, pa sem misnl, da je sploh ne potrebujem.

Neva, a si vidla, da karte ne lažejo. Jaz potrebujem zdravljenje v glavi :)-:)-, božansko energijo mi pa že tako ali tako pošiljate, ker ste moji angelčki.

Hvala, pa ne sedte za računalnikom, pejte na sonce, se beremo zvečer. Ala, gremo. :)-

cmokec

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nepovabljen obisk
21.12.2004 12:21:57   
Sisy
cmokec a veš da sem tud jaz opazila da sem od včerajšnjega našega srečanja ful pomirjena in da sploh nisem nič več žalostna ker sem dobila :hudicek: kar me zelo preseneča....kr taka sem...dobre volje :bravo: tko bomo pa še daaaaleč prišle :)- sam kdaj pa kdaj mormo na kakšen čvek, se mal spucat pa je že bolš a ne ;)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nepovabljen obisk
21.12.2004 12:22:26   
Sisy
cmokec a veš da sem tud jaz opazila da sem od včerajšnjega našega srečanja ful pomirjena in da sploh nisem nič več žalostna ker sem dobila :hudicek: kar me zelo preseneča....kr taka sem...dobre volje :bravo: tko bomo pa še daaaaleč prišle :)- sam kdaj pa kdaj mormo na kakšen čvek, se mal spucat pa je že bolš a ne ;)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nepovabljen obisk
21.12.2004 12:38:00   
kimi
Cmokec držim pesti da boš kmalu:nosecka: srečka

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nepovabljen obisk
21.12.2004 21:24:03   
Pia73
Želim ti, da bo leto 2005 zate nepozabno iz vseh vidikov,.... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ime za punčko
bušyka

Ime za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!

Viktorija (13%)

Sofija (23%)

Izabela (30%)

Mila (22%)

Megi (12%)

Število vseh glasov: 627

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!