nepovabljen obisk (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cmokec -> nepovabljen obisk (21.12.2004 10:44:08)

Zdravo.
Sem še pod vtisom včerajšnjega srečanja, in čeprav je danes prišla :hudicek:, sem dobre volje, uživam v slikicah vsake pol ure in lovim sončka.

Moja tako dobra reakcija me je kar presenetila, tako da sem vesela še sama zase. Sem si čestitala. :bravo:

Zato vam poklanjam še moje :angel::angel:, da bi vsem ostalim uspelo.

Lep dan,
cmokec

petja -> nepovabljen obisk (21.12.2004 10:51:19)

Hej cmokec, ful mi je žal, da je prišla :hudicek:.

Mogoče je pa naslednji mesec ne bo :bravo::bravo::bravo:.

Lep dan tudi tebi, Petja

A & T -> nepovabljen obisk (21.12.2004 10:51:46)

Cmokec,

bos privoscila tudi meni ogled teh slikic z geslom?

Lepo, da si kljub :hudicek: dobre volje, bos videla, da ti bo v kratkem uspelo postati :nosecka: in potem bo tvoja sreca nepopisna.

Cao, Andrea:kuza:

Urša76 -> nepovabljen obisk (21.12.2004 10:52:20)

cmokec,
sem prebrala, da je blo vč. prav fajn & mi je blazno žal, da se nisem uspela pridružit. še enkrat hvala za tvoje besede vč. resnično si mi pomagala in sem se potolažila. HVALA in :angel: samo zate in za čimprejšnji:modri::roza:.

zate in za vse v letu 2005 držim fige, stiskam pesti...

lep sončen dan vsem (pa čeprav se včasih ne zdi tako),
urša

Anonimen -> nepovabljen obisk (21.12.2004 11:12:58)

Cmokec pozdrav!!!
Saj veš če danes ni bo pa šansa naslednjič.

Poglej danes sem izvlekla karto zate(hvala za to darilce)Karta je:Zdravljenje

Božanska energija teče skozme in me zdravi

Ko božanska sila steče po svojih kanalih,nas obsije z ljubeznijo in lučjo.Zviša nam notranje vibracije in pripelje energijo povsod tja,kjer je potrebno.Takrat postanemo z najvišjim,in sprevidimo,da je bog vselej v nas.

Naj ti popestri današnji dan.

lp neva6:rozica:

baguSka -> nepovabljen obisk (21.12.2004 11:21:11)

Tud jst se veselim za vse ki bomo v naslednjem letu mamice :sloncek:.

In vem, da se bomo kmalu vse preselile v višji forum in tam skupaj čvekale naprej!!!:)-:)-:)-

:rozica: za vsako!

anajmad -> nepovabljen obisk (21.12.2004 11:54:08)

cmokec,boš kr mene počakal,tam do spomladi,da bova bušije skp tiščale:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Glej,prihaja drugo leto,ki mora biti boljše od tega.
en lp:morje:D.

Lunca1 -> nepovabljen obisk (21.12.2004 12:02:59)

:bravo::bravo::bravo:, pa da bi bila :hudicek: čimprej vgnezditvena krvavitev.

Lp Lunca

cmokec -> nepovabljen obisk (21.12.2004 12:09:16)

Punce hvala, me tolažba kar boža po srčku, pa sem misnl, da je sploh ne potrebujem.

Neva, a si vidla, da karte ne lažejo. Jaz potrebujem zdravljenje v glavi :)-:)-, božansko energijo mi pa že tako ali tako pošiljate, ker ste moji angelčki.

Hvala, pa ne sedte za računalnikom, pejte na sonce, se beremo zvečer. Ala, gremo. :)-

cmokec

Sisy -> nepovabljen obisk (21.12.2004 12:21:57)

cmokec a veš da sem tud jaz opazila da sem od včerajšnjega našega srečanja ful pomirjena in da sploh nisem nič več žalostna ker sem dobila :hudicek: kar me zelo preseneča....kr taka sem...dobre volje :bravo: tko bomo pa še daaaaleč prišle :)- sam kdaj pa kdaj mormo na kakšen čvek, se mal spucat pa je že bolš a ne ;)

Sisy -> nepovabljen obisk (21.12.2004 12:22:26)

cmokec a veš da sem tud jaz opazila da sem od včerajšnjega našega srečanja ful pomirjena in da sploh nisem nič več žalostna ker sem dobila :hudicek: kar me zelo preseneča....kr taka sem...dobre volje :bravo: tko bomo pa še daaaaleč prišle :)- sam kdaj pa kdaj mormo na kakšen čvek, se mal spucat pa je že bolš a ne ;)

kimi -> nepovabljen obisk (21.12.2004 12:38:00)

Cmokec držim pesti da boš kmalu:nosecka: srečka

Pia73 -> nepovabljen obisk (21.12.2004 21:24:03)

Želim ti, da bo leto 2005 zate nepozabno iz vseh vidikov,.... :rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]