|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neobičajne testenine
25.7.2007 18:00:44   
Anonimen
Danes sme videla testenine iz čokolade in čilija. Ful so me zamikale in me še kar drži, da bi jih naslednjič kar kupila, vendar se mi ne sanja kaka omaka bi pasala zraven. Se komu kaj sanja? Suho pašto glih ne bi žvečila, me pa ful firbec kak okus ima

prosim ideje na planouser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neobičajne testenine
25.7.2007 18:02:03   
Anonimen
Omaka s koščki piščanca, z dodatkom kitajskih začimbuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2007 18:17:13   
Anonimen
saj to je kakšna omaka, kaj not dat. paradižnikova, smetanova, kokosovo mleko, česen, čebula, zelenjava.....user posted image smetana ali kokosovo mleko mi še nekak najbolj potegneta k čokoladi al neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2007 18:17:57   
Anonimen
Ja, ja KOKOS user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2007 18:30:06   
Anonimen
ja sam da ne bo na koncu pole to sladicauser posted image . saj res, kaj pa če se to uporablja samo za sladiceuser posted image . kak narastekuser posted image

predvsem pa ne bi rada ubila okusa čokolade in čilija. tak da prosim še kak nasvet

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2007 18:32:36   
Anonimen
user posted image Kaj pa vem.Morda narastek pa vmes jabolka in kokos.Plast testenin, jabolka s kokosom, spet testenine in preliješ s smetano.Nekaj ščaraj, saj bo ratalo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2007 19:06:24   
Anonimen
Bolonese.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2007 22:18:05   
eya
Kje pa se kupi take testenine? A na vrečki/kartonu pa ni nobene ideje za kak recept?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2007 22:30:30   
Slončica
Mene tud zanima kje se to kupi,mi smo taki makaronarji,jih mamo ziher 4 na teden,ob vikendih pa lazanjo,drgač pa nimaš kej falit s kako belo omako ( gongorzola,ementaler,mozzarela,kisla smetana in mal sladke,od začimb pa kar ti v roke pride), al pa kaka piščančja iz voka,al pa kej mehiškega,bolj pekoče..pr nas so v teh dneh aktualne bučke pa pelati na veliiik čebule pa česna

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2007 7:28:30   
Anonimen
Na štantu pod palmouser posted image . So pa uvoženi iz italije, mogoče se tam tud dobijouser posted image . So domači in zato dragi ko žafran. Jih bom skrivaj kupila, ko mojega ne bo domauser posted image , ap bom takrat eksperimentirala. Recepti so pa še kar dobrodošli. Če glih gorgonzola lahk ubije okus teh esteninuser posted image

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2007 8:56:21   
poliloni
Kaj pa če jih najprej samo ene par skuhaš, da vsaj vidiš kakšen okus imajo?? Potem se boš veliko lažje odločila kakšno omako zraven...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2007 9:14:37   
Enolla
Na kuhano in odcejeno pašto bi dala surovo maslo in jih potresla s parmezanom. Drugo mi v tem trenutku ne pade.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2007 12:04:23   
tina104
Kaj pa da testenine skuhaš in potem kuhane prepražiš na maslu, drobtinah in sladkorju?

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?