Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nenaden curek čiste vodene tekočine iz no... 17.3.2009 14:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja verjetno je beli tok.
|
|
|
|
RE: nenaden curek čiste vodene tekočine iz no... 17.3.2009 14:53:59
|
|
|
|
taška30
|
Jaz sem imela v 2.nosečnosti ravno okoli 25.tedna tudi tak izcedek. Brezbarven, brez vonja, le malo mokre hlačke vsak dan. Včasih ko sem vstala iz stola sem kar čutila, da se mi je ulilo. No in sem na naslednjem pregledu (sem se bala, da ni plodovnica) povedala G, ki mi je povedala, da imam vnetje (vzela bris) in sem dobila Amoksiklav. Po končani kuri se je končal tudi ta izcedek.
|
|
|
|
RE: nenaden curek čiste vodene tekočine iz no... 17.3.2009 17:42:00
|
|
|
|
anny1
|
zdravo, zelo težko je ločiti med odtekanjem plodovnice in samim belim tokom, če je ta tudi prozoren, je pa res da se v lekarni dobijo vložki oz lističi ali nekaj podobnega,ki se obarvajo če je oteklo vsaj malo vode, tko da ja če se večkrat ponovi je vsekakor potrebno do G ali pa za preventivo kupit kake vložke ki zaznavajo odtekanje vode-plodovnice, drugače pa boš težko pomirjena lp
|
|
RE: nenaden curek čiste vodene tekočine iz no... 17.3.2009 19:54:38
|
|
|
|
benika
|
se v lekarni dobijo vložki oz lističi ali nekaj podobnega,ki se obarvajo če je oteklo vsaj malo vode, Nič več, žal.
|
|
|
|
RE: nenaden curek čiste vodene tekočine iz no... 17.3.2009 20:12:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja no, sam če si opazila mokre hlečke, to pač ni nenaden curek
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?