nenaden curek čiste vodene tekočine iz nožnice? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> nenaden curek čiste vodene tekočine iz nožnice? (17.3.2009 14:37:01)

Pozdravljene,
brala sem nosečnost za 25. teden in piše, da moramo biti pozorne, na nenaden curek čiste vodene tekočine iz nožnice...
Kako to izgleda, saj jaz sem opazila malo mokre hlačke, a si mislim, da je to beli izcedek, ta normalen v nosečnosti...
Kako naj to zdej prepoznam?

hvala za odgovore.

anonimna

Anonimen -> RE: nenaden curek čiste vodene tekočine iz nožnice? (17.3.2009 14:40:26)

Ja verjetno je beli tok.

taška30 -> RE: nenaden curek čiste vodene tekočine iz nožnice? (17.3.2009 14:53:59)

Jaz sem imela v 2.nosečnosti ravno okoli 25.tedna tudi tak izcedek. Brezbarven, brez vonja, le malo mokre hlačke vsak dan. Včasih ko sem vstala iz stola sem kar čutila, da se mi je ulilo. No in sem na naslednjem pregledu (sem se bala, da ni plodovnica) povedala G, ki mi je povedala, da imam vnetje (vzela bris) in sem dobila Amoksiklav.
Po končani kuri se je končal tudi ta izcedek.

anny1 -> RE: nenaden curek čiste vodene tekočine iz nožnice? (17.3.2009 17:42:00)

zdravo,
zelo težko je ločiti med odtekanjem plodovnice in samim belim tokom, če je ta tudi prozoren, je pa res da se v lekarni dobijo vložki oz lističi ali nekaj podobnega,ki se obarvajo če je oteklo vsaj malo vode, tko da ja če se večkrat ponovi je vsekakor potrebno do G ali pa za preventivo kupit kake vložke ki zaznavajo odtekanje vode-plodovnice,
drugače pa boš težko pomirjena
lp

benika -> RE: nenaden curek čiste vodene tekočine iz nožnice? (17.3.2009 19:54:38)

se v lekarni dobijo vložki oz lističi ali nekaj podobnega,ki se obarvajo če je oteklo vsaj malo vode,

Nič več, žal.

Hator -> RE: nenaden curek čiste vodene tekočine iz nožnice? (17.3.2009 20:11:25)

meni se tudi to dogaja, na pregledu pri g pa je bilo vse ok, mv zaprt, nobenega vnetja... očitno je to normalno, čeprav me po malem vseeno skrbi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: nenaden curek čiste vodene tekočine iz nožnice? (17.3.2009 20:12:03)

ja no, sam če si opazila mokre hlečke, to pač ni nenaden curek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]