|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nemirni spanec
19.10.2009 10:38:55   
bučkabb
mene pa zanima kako ste rešile situacijo z svojimi malčki tiste ki mate doma take navihančke ki še ponoči v spanju ne dajo mira.

moja 13 mesečna hčerka se v spanju zelo veliko premetuje kar pomeni da se tudi zelo hitro razodene.  uporabljama pičamice pajacke z stopali ampak se mi zdi da se proti jutru zbudi sam zaradi tega, ker jo počasi začne zebit,  danes sem jo vzela k sebi ob pol petih pa je mela hladne roke.

sem jo že tud poslušala dat v spalno vrečo, ampak se mi je pol kr prebujala, ker se ni mogla nemoteno premetavati po kinderpetu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nemirni spanec
19.10.2009 13:20:43   
Nina00
Pri nas oba spita v spalnih vrečah. Starejši se tudi veliko premetuje in obrača pa ga spalna vreča pri tem prav nič ne moti. Morda poskusite in vstrajajte 1 teden, da se navadi.
Aja, pa preveri, če ji je spalna vreča prav. Prevelika je lahko moteča, ker se ji preveč ovija in zvija.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 19.10.2009 13:23:26 >

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2009 17:32:21   
nia5
Ja poznano, od nekdaj že imamo probleme s tem. Jaz jo oblečem tako, da četudi je odkrita, ni panike (body z dolgimi rokavi, čez pa pižamico s stopali. Ko zaspi, jo pokrijem in ko se zbudi jo nazaj pokrijem, spalna vreča ne pride v poštev, ker ful rogovili in bi verjetno znorela, če bi jo utesnjevala user posted image . Do druge rešitve pa še nisem prišla.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2009 8:13:30   
bučkabb
ja pri nas je tudi tako, tak da bom jaz tud poskusla jo bolj oblečit in upam da ji zvečer ko mamo še bolj toplo v sobi ne bo prevroče ( kurimo zvečer, pol pa se peč vžge spet proti jutru, vmes pa ne)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2009 19:59:42   
karin412
Imam enak problem, jaz ga oblečem kar debelo jopico in še ene hlače čez. Zdaj dva dni opažam, da noče spat v svoji posteljici, ampak na sredi na svoji blazini in da mir. Čez vikend bomo provali z večjo posteljo, mogoče bo boljše.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?