nemirni spanec (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

bučkabb -> nemirni spanec (19.10.2009 10:38:55)

mene pa zanima kako ste rešile situacijo z svojimi malčki tiste ki mate doma take navihančke ki še ponoči v spanju ne dajo mira.

moja 13 mesečna hčerka se v spanju zelo veliko premetuje kar pomeni da se tudi zelo hitro razodene.  uporabljama pičamice pajacke z stopali ampak se mi zdi da se proti jutru zbudi sam zaradi tega, ker jo počasi začne zebit,  danes sem jo vzela k sebi ob pol petih pa je mela hladne roke.

sem jo že tud poslušala dat v spalno vrečo, ampak se mi je pol kr prebujala, ker se ni mogla nemoteno premetavati po kinderpetu.

Nina00 -> RE: nemirni spanec (19.10.2009 13:20:43)

Pri nas oba spita v spalnih vrečah. Starejši se tudi veliko premetuje in obrača pa ga spalna vreča pri tem prav nič ne moti. Morda poskusite in vstrajajte 1 teden, da se navadi.
Aja, pa preveri, če ji je spalna vreča prav. Prevelika je lahko moteča, ker se ji preveč ovija in zvija.

nia5 -> RE: nemirni spanec (19.10.2009 17:32:21)

Ja poznano, od nekdaj že imamo probleme s tem. Jaz jo oblečem tako, da četudi je odkrita, ni panike (body z dolgimi rokavi, čez pa pižamico s stopali. Ko zaspi, jo pokrijem in ko se zbudi jo nazaj pokrijem, spalna vreča ne pride v poštev, ker ful rogovili in bi verjetno znorela, če bi jo utesnjevala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Do druge rešitve pa še nisem prišla.

bučkabb -> RE: nemirni spanec (20.10.2009 8:13:30)

ja pri nas je tudi tako, tak da bom jaz tud poskusla jo bolj oblečit in upam da ji zvečer ko mamo še bolj toplo v sobi ne bo prevroče ( kurimo zvečer, pol pa se peč vžge spet proti jutru, vmes pa ne)

karin412 -> RE: nemirni spanec (22.10.2009 19:59:42)

Imam enak problem, jaz ga oblečem kar debelo jopico in še ene hlače čez. Zdaj dva dni opažam, da noče spat v svoji posteljici, ampak na sredi na svoji blazini in da mir. Čez vikend bomo provali z večjo posteljo, mogoče bo boljše.

Stran: [1]