|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nemirna nočka
15.9.2009 10:41:36   
lotty4
Naša tri tedne stara punčka ima ene čudne ponoči, ko se podojiva. Obvezno  vsakič po dojenju ob treh ponoči, ko jo položim v košek začne kriliti z rokicami in stokati. To počne precej na glas ene pol ure potem pa zaspi, in potem ko se se začne prebujati za naslednji obrok spet ista pesem. Poiskusila sem že tako da mi je v naročju trdno zaspala pa sem jo potem položila spat pa je bilo isto, pa vzglavje smo ji dvignili pa je isto, pa prostor smo zamenjali pa je isto.... Kaj to stokanje sploh pomeni in kaj naj še probam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nemirna nočka
15.9.2009 13:18:18   
daisyb
pozdravljena,

moj mali je tudi na zacetku celo noc spuscal cudne glasove...skoz si slisal e e e e ...in je z rokicami krilil. tako se je dogajalo, ce je spal na boku ali hrbtu. pol smo ga dali spat na trebuh in je bilo bolje..vsaj vec je spal. no..saj se je lih tako celo noc premetaval ma vsaj spal je. sedaj ima tri mesce in se vedno ponoci spi na trebuhu...se pa celo noc premika po posteljci....na boku sploh noce spati, na hrbtu pa mogoce spi kdaj pol urce in pol se zbudi.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nemirna nočka
15.9.2009 16:44:26   
jancika
pri nas je bilo podobno. sem se tudi jaz spraševala kaj je to. bilo je od jamranja, do nekih čudnih živalskih glasov, kriljenja, tresenja...sedaj je stara 4 mesece in je počasi izvenelo. tudi pri vas bo. je pač treba dat to obdobje skos. pridejo pa nove stvari, ko zopet ne veš kako in kaj :)

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nemirna nočka
16.9.2009 22:12:32   
M2I
Naš je že od prvega dne zelo glasen. Pravzaprav smo že mislili, da bo moral spat v svoji sobiuser posted image , pa se je zadeva zdaj, pri slabih 3 m, malo umirila. Drugače pa smo ponoči glasno prdeli (ampak res zelo, zelo glasno), stokali in "godli" kot kakšen mlad kuža, ki čuva svojo kost, pa še kaj bi se našlo.

(odgovor članu jancika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




facebook
watershine

ali uporabljate facebook

da, že dougo (39%)

da, pred kratkim sem ga začela uporabljati (17%)

ne (44%)


Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!