nemirna nočka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


lotty4 -> nemirna nočka (15.9.2009 10:41:36)

Naša tri tedne stara punčka ima ene čudne ponoči, ko se podojiva. Obvezno  vsakič po dojenju ob treh ponoči, ko jo položim v košek začne kriliti z rokicami in stokati. To počne precej na glas ene pol ure potem pa zaspi, in potem ko se se začne prebujati za naslednji obrok spet ista pesem. Poiskusila sem že tako da mi je v naročju trdno zaspala pa sem jo potem položila spat pa je bilo isto, pa vzglavje smo ji dvignili pa je isto, pa prostor smo zamenjali pa je isto.... Kaj to stokanje sploh pomeni in kaj naj še probam?




daisyb -> RE: nemirna nočka (15.9.2009 13:18:18)

pozdravljena,

moj mali je tudi na zacetku celo noc spuscal cudne glasove...skoz si slisal e e e e ...in je z rokicami krilil. tako se je dogajalo, ce je spal na boku ali hrbtu. pol smo ga dali spat na trebuh in je bilo bolje..vsaj vec je spal. no..saj se je lih tako celo noc premetaval ma vsaj spal je. sedaj ima tri mesce in se vedno ponoci spi na trebuhu...se pa celo noc premika po posteljci....na boku sploh noce spati, na hrbtu pa mogoce spi kdaj pol urce in pol se zbudi.




jancika -> RE: nemirna nočka (15.9.2009 16:44:26)

pri nas je bilo podobno. sem se tudi jaz spraševala kaj je to. bilo je od jamranja, do nekih čudnih živalskih glasov, kriljenja, tresenja...sedaj je stara 4 mesece in je počasi izvenelo. tudi pri vas bo. je pač treba dat to obdobje skos. pridejo pa nove stvari, ko zopet ne veš kako in kaj :)




M2I -> RE: nemirna nočka (16.9.2009 22:12:32)

Naš je že od prvega dne zelo glasen. Pravzaprav smo že mislili, da bo moral spat v svoji sobi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pa se je zadeva zdaj, pri slabih 3 m, malo umirila. Drugače pa smo ponoči glasno prdeli (ampak res zelo, zelo glasno), stokali in "godli" kot kakšen mlad kuža, ki čuva svojo kost, pa še kaj bi se našlo.




Stran: [1]