|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne spi
6.7.2007 14:03:03   
bt08
Mene zanima če še spijo popoldan vaši otročki.Pri nas je začel sedaj cele noči spat.Tam od 20.30 pa do 8,če sem pa dopoldan v službi pa do 6.30.Kadar sem popoldan ( to se dogaja ta teden),ne zaspi več okol 12,ima še ful energije,in ne mogoče da zaspi,ampak bi on enkat okol17 zaspal,takrat mu pa ne pustim,ker pol zvečer nebi.Kaj naj nardim?

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne spi
6.7.2007 14:06:42   
taška30
Pri nas smo očitno tud zaključili z dnevnim spanjem (26 mes), živčni zlom dobi, če jo hočeš čez dan spravit v postlo. Pa ni zvečer nič prej zato zaspana, pa zjutraj tudi ne spii nič dlje.user posted image
Ob 17-ih pa jaz tud ne bi pustila spat. Bi se še malo pomatrali, pa šli zvečer malo prej.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2007 14:08:30   
bt08
Točno tko je pri nas,ni šans da zaspi.Popoldan pa pol hodmo na sprehode na igrišča,da se zmatra,sam ko je ura 20 zgleda tko kot da bi popoldan spal.Kolk majo teli naši sončki energije?Jaz pa brez.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2007 14:09:27   
nuala
Če pa so tako različni!
Ampak mislim, da otrok do 3. leta potrebuje opoldanski počitek. Če ne je popoldan slabe volje in nimaš nič od njega. daj ga raje zvečer kasneje spat, sploh sedaj poleti. Ali pa naj zjutraj prej vstane, če ti bolj paše.
Se mi zdi, da se po nekaj dneh navadijo na nov režim.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2007 14:09:34   
Majabo
mi pri dveh letih zvecer tezko zaspimo, ponoci slabo spimo in zjutraj zgodi ustanemo tko da.....kaj naj ti le svetujem? user posted image  podnevi s tezavo zaspi, potem pa je mir kako urco

na tvojem mestu ga nebi pustila zaspati ob 17ih bi ga pa dala zvecer zato prej spat
ce ima ob 12 se toliko energije pa naj zaspi ob 15ih?
odvisno koliko dolgo spi
pol urce pocitka nic hudega, tri ure...bi bla pa ze malo kriza

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2007 14:12:34   
Majabo
aja se to
poznam otroke ki zelijo popoldan spat tja do 5ega leti in tiste druge ki pri treh ne marajo vrtca samo zato ker ..morajo popoldan hodit k pocitku
nekateri pac ne rabijo

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2007 9:10:34   
bt08

na tvojem mestu ga nebi pustila zaspati ob 17ih bi ga pa dala zvecer zato prej spat
ce ima ob 12 se toliko energije pa naj zaspi ob 15ih?
odvisno koliko dolgo spi
pol urce pocitka nic hudega, tri ure...bi bla pa ze malo kriza
[/quote]

Sej ob 17 ga ne pustim zaspat,kje pa,pol pa zvečer ne bi do ne vem kdaj.Tudi ob 15je že zaspal,pa ni šlo zvečer.Imel je navado ko je bilap rej noč,je ob 20 najkasnej ob 20.30 je že spal,zdaj se je pa to vse premaknilo.Bomo vidli danes ko je doma,ko ni v varstvu kako bo spal.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2007 10:01:15   
Putka
Naša ta starejša ne spi popoldne že od nekje 1,5 leta. V vrtcu kakor kdaj, če jih fajn zmatrajo ali če je slabo vremeuser posted image Najprej me je ful motilo, ker niti zvečer prej ne zaspi (med21-22h), vstaja ob 7h. Bolj jo zmatramo, kasneje gre spat. Se sploh ne sekiram že dalj časa, tako lahko brez težav planiram popoldanske aktivnosti, izlete, saj otrok ne rabi tistih dveh ur spanja. Prijateljica še danes ne gre nikamor, ker med 12-14h njen otrok spi (4 leta).
Zvečer jaz včasih prej zaspim kot otrok, tako je to pri nas.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2007 10:54:06   
Jessy
Tudi moja hči se zbudi nekje okrog 8.30 ali 9h in če bi bilo po njenem bi popoldne spala okrog 17h. Sama sem ji spanje premaknila na 14. uro in mi zopet spi po 2 uri. Prej pa je hodila spat okrog 13h.

aja...pa zvever hodi spat okrog 21.30, zdaj, ko je dlje časa dan.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?