Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ne morem dobiti prakse za TRI tedne!!! 17.2.2010 11:08:53
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Pri kom se pa oglasiš ko greš v vrtce? Jaz bi se obrnila na uprave vrtcev osebno s pripravljeno prošnjo za prakso.
|
|
|
|
RE: ne morem dobiti prakse za TRI tedne!!! 17.2.2010 11:18:35
|
|
|
|
donat
|
jaz grem direktno do ravnateljice z prošnjo. Saj dobim takoj negativen odgovor, ko povem kaj potrebujem, pa še lepo prosim
|
|
|
|
RE: ne morem dobiti prakse za TRI tedne!!! 17.2.2010 11:53:49
|
|
|
|
talika81
|
glede prakse je verjetno vredu, če koga poznaš v vrtcu. pa moraš met prakso izključno v območju ce al lahko tudi kje drugje?
|
|
RE: ne morem dobiti prakse za TRI tedne!!! 17.2.2010 12:21:07
|
|
|
|
alexjera
|
Poizkusi še v katoliških, če tam ne boš imela uspeha, pa poizkusi osebno preko kakšne poznane vzgojiteljice. To mi sicer ni razumljivo, zakaj niso zainteresirani za zastonj delovno silo. V našem vrtcu se kar naprej izmenjujejo, otrokom pa je to proti pričakovanjem zelo všeč, ker se vseskozi kaj novega dogaja.
|
|
|
|
RE: ne morem dobiti prakse za TRI tedne!!! 17.2.2010 12:34:11
|
|
|
|
donat
|
najbližje mi je okolica Celja, drugače pa nobenega ne poznam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?