|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   navezanost na igračo
8.7.2007 16:35:58   
solatja
včeraj je moja punčka za prvi rojstni dan dobila svojo prvo punčko (dost normalno, če jo stisneš za trebušček, da lupčka  ).  popoldne in zvečer se je zelo navezala nanjo in zvečer smo jo mogli skoraj skriti, da je ni motila. kar naprej se je obračala in jo iskala.
danes pa je že večji problem. pri previjanju brez te punčke nikakor ne gre. ker ni preveč pridna, sva ji dala punčko in potem se je umirila. res jo vlači vsepovsod s sabo. prava težava pa je postala uspavanje. prej je zaspala na rokah v kikih 10 min, zdej pa sploh ni mogla zaspati brez punčke. in niti ni bilo dovolj, da jo punčka čaka v posteljci. Ne, tudi punčka je mogla bit na rokah zraven in mogla jo je objemat. in že praktično v spanju se je 3x zbudila, da je pogledala, če je punčka še tam. ne vem več, kaj naj naredim. taka odvisnost od punčke... ali naj pustim, da se praktično nalepi nanjo ali naj zdaj to punčko za en čas skrijem...še bolj me čudi, da se je vse to zgodilo v enem samem dnevu   je pa res, da je zelo družabna in da uživa v gužvi in družbi. priznat pa je tudi treba, da sem zadnjih nekaj tednov precej trujena in tudi bolj živčna, ampak mislim, da sem še vedno na prvem mestu (da naju ta punčka ni izpodrinila ).

torej, naj jo skrijem ali ne? prosim pomagajte, da vema, kako naj odreagirava... tole je res popolnoma novo in nepričakovano...

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: navezanost na igračo
8.7.2007 16:41:30   
Jessy
Pri nas je hudo navezana na medvedka. Ji ga ne skrivava ampak pustiva, da ga ima kolikor ga želi.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2007 17:41:05   
Anonimen
jst sm še skos zelo navezana na mojo lisicouser posted image  dobila sem jo za 1.rd, in vceraj je z mano praznovala 18 let (jst pa 19)user posted image  super igraca ,samo ne vem kako bo k se bom porocilauser posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2007 17:42:15   
Njuškalo
Tancy, to sploh ne bo problem.Če bo mož kej težil..ni dileme, igrača je pa le igračauser posted image Jaz imam tudi svojo Lojzko že 26 let, mal je že zmahana ,ampak še vedno v formi!user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2007 17:48:06   
Anonimen
user posted image user posted image  no supr user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2007 22:27:33   
Marogica
Pustite jih punčko, koliko hoče-tako se je bo sama naveličala po določenem času. To, da pa v spanju pogleduje, če je punčka zraven nje, pa je najbrž razlog, ker sta ji jo vzela in se sedaj boji, da bo tudi med spanjem tako. Naj jo vlači, kolikor hoče...Pa tudi ni nič narobe, če je navezana nanjo. Meni se zdi to nekaj lepega.

Raje jo navadita, da ne bo zaspala na rokah pri 1. letu. V tem vidim jaz večji problem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2007 5:57:38   
Primoza
8.7.2007 16:37:12   
blue sky
Po mojem je čisto normalno, da se je navezala na punčko. Jaz ji ne bi skrivala igračke, ki ji je tako pri srcu.

8.7.2007 16:37:57   
Maxica
Mislim, da se po enem dnevu pa še ne more govoriti o kakšni pretirani navezanosti na igračo. Po moje je to zanjo samo nekaj novega in se ji zdi fino. Ne vem, zakaj bi ji morala to igračo skrivati. S tem si pa res ne more nič škoditi. Pa pri enem letu se tudi že predobro zaveda, kdo je mama in kaj je igrača, brez skrbi.

8.7.2007 16:40:06   
ZARA
Zakaj bi ji pa vzela punčko? Ne razumem. Ji je pač všeč. Zara ima tud enga medveda, ki ga vlači povsod za sabo. Večina otrok si izbere najljubšo igračo, meni se to zdi normalno.

8.7.2007 16:55:07   
solatja 
tut sama nisem mogla verjet, da je možna taka navezanost po enem samem dnevu...

pa Maxica, tisto, da sem kot mama še vedno na prvem mestu, je bilo mišljeno v hecu - sem pozabla prpopat smajla 

torej, po vašem nasvetu mamo pač najljubšo igračo, ki bo šla vedno in povsod z nami... hvala vam!!

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2007 7:25:30   
Anonimen
jaz sem pa namenoma uvedla igračo, ki je šla povsod z nami..sicer enga pliškota in to sta mele že obe od rojstva dalje zraven sebe, tut zaspale s to igračo. mulčka v posteljo, flašo pa igračko pa zaspi sam. nobenga nošenja in nič :)

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2007 7:45:31   
Lenny
Nikar se ne sekiraj. Pusti ji punčko, naj se carta z njo. Če ti jaz povem, s čim vse je najin taveliki že spal, te lahko samo kap. Otroška lopata za sneg, na primer user posted image
Stalno pa je z njim Maček Muri, ki ga je dobil pri letu in pol. Komaj ga uspem oprati. Z njim je hodil na začetku v vrtec, z njim je tekel na teku veveričk v Radencih, z njim je šel na UZ, da je še muri dojenčka v mojem trebuščku videl. Morda bo tvoja deklica ostala pri tej punčki, morda bo sčasoma kaj drugega aktualno. Nič ne skrbi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2007 8:01:20   
srki
Nikakor ji igrače ne skrivaj.

Aljaž je navezan na enega medvedka že 2 leti, vlačil ga je povsod, v vrtec, doma, spi z njim. Sedaj ko je malo večji, ga v vrtec ne nosi, vendar pa ga ima doma še vedno, kadar se hoče crkljat in seveda za spat.

Meni je to prav prisrčno. Kaj pa če ji škodovati? Nič, zato ji jaz te igrače ne bi vzela stran.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2007 8:04:31   
Tajduška
Ni mi jasno, zakaj bi ji skrivala punčko!!!!
Bodita vesela,d a ima svojo najljubšo igračko!!

Moja deklica ima zajčka in mi niti na misel ne pade, da bi ji ga vzela vstran!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2007 8:08:53   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Tajduška

Ni mi jasno, zakaj bi ji skrivala punčko!!!!
Bodita vesela,d a ima svojo najljubšo igračko!!

Moja deklica ima zajčka in mi niti na misel ne pade, da bi ji ga vzela vstran!

Se strinjam, pri nas se zgodi, da odvleče s sabo v posteljo tudi kakšno večjo knjigo, ker ji je bila tako všeč - pa še nikoli nisem pomislila na to, da bi ji to prepovedala. Zadnjič je pa Julija celo od Ane Kena spokala v svojo posteljo in tudi pri previjanju je mogel nujno zraven sedet. user posted image

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?