solatja -> navezanost na igračo (8.7.2007 16:35:58)
|
včeraj je moja punčka za prvi rojstni dan dobila svojo prvo punčko (dost normalno, če jo stisneš za trebušček, da lupčka ). popoldne in zvečer se je zelo navezala nanjo in zvečer smo jo mogli skoraj skriti, da je ni motila. kar naprej se je obračala in jo iskala. danes pa je že večji problem. pri previjanju brez te punčke nikakor ne gre. ker ni preveč pridna, sva ji dala punčko in potem se je umirila. res jo vlači vsepovsod s sabo. prava težava pa je postala uspavanje. prej je zaspala na rokah v kikih 10 min, zdej pa sploh ni mogla zaspati brez punčke. in niti ni bilo dovolj, da jo punčka čaka v posteljci. Ne, tudi punčka je mogla bit na rokah zraven in mogla jo je objemat. in že praktično v spanju se je 3x zbudila, da je pogledala, če je punčka še tam. ne vem več, kaj naj naredim. taka odvisnost od punčke... ali naj pustim, da se praktično nalepi nanjo ali naj zdaj to punčko za en čas skrijem...še bolj me čudi, da se je vse to zgodilo v enem samem dnevu je pa res, da je zelo družabna in da uživa v gužvi in družbi. priznat pa je tudi treba, da sem zadnjih nekaj tednov precej trujena in tudi bolj živčna, ampak mislim, da sem še vedno na prvem mestu (da naju ta punčka ni izpodrinila ). torej, naj jo skrijem ali ne? prosim pomagajte, da vema, kako naj odreagirava... tole je res popolnoma novo in nepričakovano...
|
|
|
|