Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nasvet - postelja za dojenčka 22.12.2008 16:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi pa rada prebrala ta članek.
|
|
|
|
RE: nasvet - postelja za dojenčka 22.12.2008 16:44:39
|
|
|
|
Šaki
|
oh pomoje da to nima tolk veze. ne razumem kakšne stare postelje.?
|
|
RE: nasvet - postelja za dojenčka 23.12.2008 9:50:58
|
|
|
|
Lenny
|
Eca, vem o čem razmišljaš. Pojdi na spletno stran Lip Poljčane ali pa jih pokliči in boš našla podatke še o višini ograjice in debelini "jogija", ne samo o razmaku med palčkami v ograji. Nama so naredili pravo predavanje o varnostnih predpisih, ki veljajo v Evropi. Jasno pa je, da to ne pomeni, da so vse posteljice starejšega datuma zanič. Meni na pamet ne bi padlo, da je lahko klasično debel "jogi" za otroško posteljico nevaren za nogice. Predpisi gredo v smer, ko bomo imeli navodila v stilu Amerike, kjer lahko dobiš odškodnino, če med vožnjo zapustiš šofersko kabino v "kemperju", saj v navodilih ne piše, da se to ne sme.
|
|
|
|
RE: nasvet - postelja za dojenčka 23.12.2008 10:12:56
|
|
|
|
tinatona
|
Mirno imaš lahko staro posteljico. Je pa res fino, da če je razmak med paličicami v ograjici širši, da daš obrobo okrog in okrog... LP
|
|
|
|
RE: nasvet - postelja za dojenčka 23.12.2008 10:21:42
|
|
|
|
Mišni
|
In koliko otrok se je včasih v posteljah poškodovalo? A je ta podatek tudi kje?
|
|
RE: nasvet - postelja za dojenčka 23.12.2008 14:19:31
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni In koliko otrok se je včasih v posteljah poškodovalo? A je ta podatek tudi kje? Dvomim. Se pa spomnim, da je imela še moja generacija na spalnih vrečah trakce, ki so se privezali na ograjo, da otrok ni mogel vstati
|
|
|
|
RE: nasvet - postelja za dojenčka 23.12.2008 22:07:04
|
|
|
|
koala
|
Lenny jaz sem pred dvema dnevoma videla tako vrečo, samo mojega to nebi ustavilo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?