|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet
13.9.2006 12:19:28   
Jolly
doma imamo skoraj 14 mesecv starega fantka, pri katerem smo zaceli uvajati gosto hrano pri 3.5 mesecih. Ogromno je polival, pojedel povprecno 220ml na obrok in nonstop bil lacen. Zato smo tudi zaceli.ampak rezultat je bil, da se mi je cez dan najedel in jedel na vsake 3 h, ponoci pa zbujal vedno pogosteje.
Zdaj pri tamali ki je stara dobre 3 mesec, pa je tako... odlocili smo se da pred 4.5 mesecem ne bo nic, ker je do zdaj spanckala celo noc. Zadnja 2 tedna pa se je zacela zbujat, zadnji teden tudi po 3x na noc.Spat gre ob 18.30, prvic se zbudi ob 23.30h, papa, nato ob 4h in ob 6.30h. Poje pa maksimalno 120 na obrok, povprecno 100ml. Zdaj me pa zanima, ali mislite da ko bomo zaceli dodajat, da se bo zbujala se pogosteje. Zakaj mislite da se zbuja zdaj tako pogosto? Ko bomo zaceli uvajat, s cim naj zacnem? Pri tamalem smo zaceli s jabolcno cezano, in potem mlecnimi kasicami. skrbi me, saj nocem da bi se kasneje pri letu se vedno zbujala kot tavecji, saj cez noc ne more brez caja. Kaj priporocate?

Najbolj tvegaš kadar ne tvegaš... življenje je cesta po kateri so lepe in grde poti - najlepša pot pa je bila tista, na kateri sem spoznala tebe.

http://joker80.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nasvet
13.9.2006 13:51:20   
srki
Mogoče se tvoja pupika ne zbuja zaradi lakote. Mogoče jo kaj ščipa v trebuščuku. In mislim, da kasneje razlog za zbujanje ne bi bil v dodajanju. Jaz sem začela dodajat tam okrog 5. meseca, začela sem s sadnimi kašicami.

Tvoja pupika pa je ponoči, glede na to, da je stara komaj 3 mesece, za moje pojme zelo pridna. Pri nas smo se zbujali na 2-3 ure, kar tako, ne da bi bili lačni. Zbujal pa se je do enega leta starosti. Ko je šel v vrtec, se je stanje nekoliko popravilo. No, zaradi vrtca verjetno ne, ali pa. Ne vem. Lahko da je to samo prehodno in bo naslednji teden že boljše in boste pridno spančkali.

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2006 13:55:59   
ada2
probaj ji dati zvečer malo mlečne kašice, pa boš vidla če bo kaj bolje.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2006 14:00:28   
petja
Ful dvomim, da je povezano s hrano ... Lahko jo mučijo zobki, nekatere mučijo že 2 meseca prej. Enako je bilo pri nas, od 6. tedna naprej se mi je zbujala 1x na noč, pri 3 mesecih pa so se začele žurke. Pri 4. mesecih pa je dobila 1. zob.

Mogoče ti bo to kaj pomagalo.

Lp, petja

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2006 22:15:50   
eya
Pri nas se je tudi do 3 mesecev zbujal 1x na noč, potem pa 2x, včasih 3x (s tem, da hodi spat ob 9ih). Tudi jaz menim, da je vzrok kje drugje in ni povezan s hrano.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2006 8:50:40   
lenika
Pa saj to je čisto normalno zbujanje za tako majhnega otroka, sploh, ker hodi tako zgodaj spat. Ritem spanja otrok se v 1. letu zelo spreminja. Sem brala mamic, ki jim je otrok spal že celo noč pa se potem zbujajo 20x na noč. Jaz mislim, da bodi vesela dokler je tako. Jaz sem, pa se tudi vstanem 1-2x za hranjenje in 1x-2x za dudo, ampak vsega skupaj pa le spi 12 ur in sem zadovoljna, ker si tudi jaz odpočijem.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2006 10:39:31   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Pa saj to je čisto normalno zbujanje za tako majhnega otroka, sploh, ker hodi tako zgodaj spat.

se čisto strinjam. Naš je star 4.5M, pa je že tudi spal celo noč (naj ti povem, da je to spanje 5ur v kosu, kar pa vaša spi), zdaj pa se spet zbuja pogosteje. Dejstvo je, da rastejo in enkrat rabijo več, drugič manj hrane.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?