Jolly -> nasvet (13.9.2006 12:19:28)
|
doma imamo skoraj 14 mesecv starega fantka, pri katerem smo zaceli uvajati gosto hrano pri 3.5 mesecih. Ogromno je polival, pojedel povprecno 220ml na obrok in nonstop bil lacen. Zato smo tudi zaceli.ampak rezultat je bil, da se mi je cez dan najedel in jedel na vsake 3 h, ponoci pa zbujal vedno pogosteje. Zdaj pri tamali ki je stara dobre 3 mesec, pa je tako... odlocili smo se da pred 4.5 mesecem ne bo nic, ker je do zdaj spanckala celo noc. Zadnja 2 tedna pa se je zacela zbujat, zadnji teden tudi po 3x na noc.Spat gre ob 18.30, prvic se zbudi ob 23.30h, papa, nato ob 4h in ob 6.30h. Poje pa maksimalno 120 na obrok, povprecno 100ml. Zdaj me pa zanima, ali mislite da ko bomo zaceli dodajat, da se bo zbujala se pogosteje. Zakaj mislite da se zbuja zdaj tako pogosto? Ko bomo zaceli uvajat, s cim naj zacnem? Pri tamalem smo zaceli s jabolcno cezano, in potem mlecnimi kasicami. skrbi me, saj nocem da bi se kasneje pri letu se vedno zbujala kot tavecji, saj cez noc ne more brez caja. Kaj priporocate?
|
|
|
|