Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 15.8.2008 22:33:56
|
|
|
|
JORJA
|
Mi smo ga dobili dobili po pošti, brez da smo ga naročili. Smo pa v njihovem Ikea Family klubu.
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 15.8.2008 23:21:34
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Mi smo ga dobili dobili po pošti, brez da smo ga naročili. Smo pa v njihovem Ikea Family klubu. tudi jaz, pa še dopis je v slovenščini
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2008 0:33:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 0:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo pa v njihovem Ikea Family klubu. Jaz tudi, pa ga nisem dobila
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 0:58:57
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 kako se pa vclanis v Family club? preko interneta ne gre, za njih SLO se ne obstaja... To pa ne bo držalo. Jaz sem se lani včlanila preko interneta. Novi katalog sem pa dobila prejšnji teden.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 16.8.2008 1:04:18 >
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 1:02:03
|
|
|
|
Nogavica
|
Tu pa je še link za naročilo kartice: KLIK
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2008 1:12:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 8:55:29
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Smo pa v njihovem Ikea Family klubu. Jaz tudi, pa ga nisem dobila Isto. Sem član Ikea family in nisem dobila katalog. Nevem zakaj eni dobijo,drugi pa ne.
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 9:02:49
|
|
|
|
dory
|
jst sem tud včlanjena in dobivam neke majše katalogce...vse skup nič...
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 10:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa glih kar naročam kartico pa mi skoz tole napiše, pa ne vem kaj naj še spremenim. notwendige Eingabe Bitte Gross-/Kleinschreibung beachten! Help me!
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 10:14:47
|
|
|
|
ključek
|
Isto. Sem član Ikea family in nisem dobila katalog. Nevem zakaj eni dobijo,drugi pa ne. isto..................
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 10:27:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo ugotovila kaj je. Sem popravila naslov, da sem napisala brez šumnikov pa je šlo čez. Me to you poskusi, upam,da ti uspe.
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 10:29:26
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Smo pa v njihovem Ikea Family klubu. Jaz tudi, pa ga nisem dobila Isto. Sem član Ikea family in nisem dobila katalog. Nevem zakaj eni dobijo,drugi pa ne. jaz sem ga dobila ta teden...
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 10:45:16
|
|
|
|
puncica
|
No mi smo se včlanili zdejle, bomo vidl kaj bomo prejeli Me pa zanima kje v Klagenfurtu je Ikea a ni sam v Grazu, tanajbližja Sloveniji?
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 11:48:00
|
|
|
|
LoCa
|
js tudi nisem dobila kataloga po pošti, pa sm v ikea family že 2 leti, pa une revije dobivam . pomoje mi ga jekr poštar sviznu :P. sej katalog paitak imam. v celovcu bo pa baje novembra, če sm prou razumela.
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 16:13:03
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica No mi smo se včlanili zdejle, bomo vidl kaj bomo prejeli Me pa zanima kje v Klagenfurtu je Ikea a ni sam v Grazu, tanajbližja Sloveniji? Ja v Klagenfurtu je ni, vsaj nazadnje, ko sem čekirala, je ni bilo. Sem skor zastonj gor usekala, pa me je prijateljica HVALA BOGU preusmerila v Graz.
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 16.8.2008 16:14:24
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
v celovcu bo pa baje novembra, če sm prou razumela. Aha no saj vidim zdaj. Po moje se jim bo tud mal čudno zdelo, kaj Slovenke luna nosi, da se jih je ravn danes 100 na novo vpisalo v Ikea Family.
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 18.8.2008 20:42:32
|
|
|
|
zara13
|
V Klagenfurtu bo zlo kmal Ikea, je tudi v novem katalogu 2009 narisan zemljevid, kje se bo nahajala, vendar ne vem točno kdaj se odpre, mislim pa da še letos jeseni. Tudi meni so katalog poslali po pošti, dobila sem ga prejšnji teden, še vedno pa najraje pogledam na internet, kjer so vse stvari, v katalogu je le ena malenkost ;) pa super je, ker se da takoj preverit, če imajo izdelek na zalogi. lp
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 19.8.2008 9:37:00
|
|
|
|
LoCa
|
a lahko nekaj vprašam? ko naročaš, kaj pomeni PLZ? to je uno okenčke pod Strasse in nad Stadt? a ti zastojn pošljejo? moja mama je hotla naročit in je šla izpolnjevat anketo . kaj češ, primorci
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 19.8.2008 12:33:33
|
|
|
|
Magi*
|
sem tudi član Ikea Family pa kataloga nikdar nisem dobila. sam tisto revijo njihovo. lahko pa katalog dobite v LJ na njihovem zastopništvu, za Šmartnisko ulico, kjer je tudi plakat.
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 19.8.2008 13:52:54
|
|
|
|
andreja32
|
jaz sem ga pa naročila preko interneta, saj na njihovi strani piše da se ga da naročiti tudi v sloveniji...
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 20.8.2008 12:03:35
|
|
|
|
daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Smo pa v njihovem Ikea Family klubu. Jaz tudi, pa ga nisem dobila enako
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 20.8.2008 12:41:57
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa a lahko nekaj vprašam? ko naročaš, kaj pomeni PLZ? to je uno okenčke pod Strasse in nad Stadt? a ti zastojn pošljejo? moja mama je hotla naročit in je šla izpolnjevat anketo . kaj češ, primorci Poštna številka.
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 20.8.2008 16:30:31
|
|
|
|
LoCa
|
sm že ugotovila, hvala vseeno
|
|
|
termometerAdminKateri termometer uporabljate?digitalni za pod pazduho (
33%)
ušesni (
17%)
čelni / brezkontaktni (
50%)
Število vseh glasov: 12Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!